Spread the love


Η Kendall Jenner είναι μια κοπέλα που ζούσε στην σκιά της αδελφή της Kim Kardashian, αλλά τα τελευταία χρόνια άνοιξε τα φτερά της και δείχνει την αξία της. Αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα αφού φόρεσε ένα φόρεμα που πολύ της πάει, και μάζεψε όλα τα φλας των φωτογράφων πάνω της.

Αυτό το κορίτσι έμαθε πως να αναστατώνει τους φίλους της που την ακολουθούν στα social media, αλλά και στην πραγματική ζωή.

Μάλιστα πολλά έχουν ειπωθεί για τα «φουσκώματα» των Kardashian, αλλά αυτό ποτέ δεν το κατακρίναμε, γιατί ως γνωστό ότι έχει ο καθένας καλό είναι. Ωστόσο, για να προσπαθήσει να συμβαδίσει με τα αδέλφια της η Kendall συχνά προσπαθεί να τις μιμηθεί κάνοντας τα ίδια.

Ευτυχώς το πρόβλημα των θηλές της Kendall Jenner μας χάρισε ένα υπέροχο θέαμα κι έκανε τους φωτογράφους να τα δώσουν όλα.

Ακόμη μια φορά που τόλμησε να βγει στους δρόμους και να κυκλοφορήσει δείχνοντας τις απίστευτες δυνατότητες του κορμιού της, όταν έχει ζέστη, αλλά και όταν πιάσουν κρυαδάκια.. και αυτό το βλέπουμε πάνω στο στήθος της, έτσι όπως διαγράφεται κάτω από το στενό της φουστάνι.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 20χρονη Kendall Jenner έχει γεννηθεί στις 3 Νοεμβρίου 1995 στο Λος Άντζελες, της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, και έχει ύψος: 1,79 μ.

Η οικογένειά της έβγαλε πολλά «είδωλα» της show biz και όλες μαζί είναι τρεις αδελφές: Κάιλι Τζένερ, Κιμ Καρντάσιαν, Κλοέ Καρντάσιαν.

Σημειώστε ότι σημαντικές υποψηφιότητες είναι: Βραβείο Choice Candie’s «Καλύτερου στιλιστικού προτύπου», «Πιο σέξι γυναίκας», και «Καλύτερης σταρ σε ριάλιτι».

Η Kendall Jenner φαίνεται ότι ζει μεγάλες στιγμές. Αρχικά δεν έχει αφήσει catwalk για catwalk στο fashion week της Νέας Υόρκης και κατά δεύτερον είναι και πάλι ερωτευμένη!

Η πιο ήσυχη από τις αδερφές Kardashian -Jenner, βγαίνει και πάλι με τον Harry Styles, τραγουδιστή των One Direction και πρώην της Taylor Swift. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι δεν είναι και πάλι «επισήμως» μαζί, αλλά συνεχίζουν να βλέπονται και «θα δουν πώς θα πάνε τα πράγματα».

Αυτοί που γνωρίζουν λένε ότι η Kendall θέλει πολύ αυτή τη φορά να πετύχει η σχέση τους, αλλά είναι πιο προσεκτική.

Όλες οι φήμες περί επανασύνδεσης άρχισαν και πάλι να κυκλοφορούν όταν οι δυο τους, Kendall και Harry δείπνησαν μαζί στο Ysabel στο Λος Άντζελες, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ενώ επιβεβαιώθηκαν όταν φωτογραφήθηκαν να περπατούν χέρι χέρι στο πάρτι του Harper’s Bazaar πριν δύο μέρες!

Δείτε την στο Twitter το Tacebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner

Δείτε και ορισμένες από τις ομορφότερες τελευταίες φωτογραφίες της:

Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner



Spread the love