Spread the love


Για ακόμα μια φορά η πολυτάλαντη Kim Kardashian μας άφησε με το στόμα ανοιχτό με την πολύ τολμηρή της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη επιλέγοντας ένα απίστευτο λαμέ see through φόρεμα που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας. Το σύνολο συμπλήρωνε ένα ζευγάρι αστραφτερές μπότες.

Αναστέναξε γι ακόμα μια φορά η Νέα Υόρκη με την τολμηρή εμφάνιση της Kim Kardashian που ποτέ δεν εγκαταλείπει την αγαπημένη της ασχολία να τραβάει τα φλας των φωτογράφων επάνω της, και κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα εφευρίσκοντας νέους τρόπους προβολής της.

Τι κι αν έγινε μητέρα, τίποτα δεν την σταματά, αφού οι εκατομμύρια θαυμαστές της ανά τον κόσμο συνέχεια κάνουν like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, γράφοντας της μοναδικά σχόλια.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αυτή η τηλεοπτική προσωπικότητα ακολουθείτε πιο πολύ από γυναίκες παρά από άντρες, και αυτό γιατί πάντα προτείνει νέα προϊόντα ομορφιάς στις φίλες της, και ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας.

Έτσι τα κορίτσια που την ακολουθούν στο πρόσωπό της έχουν βρει το ιδανικό fashion icon, που ποτέ δεν κρύβει τα μυστικά της ομορφιάς της, και της αρέσει υπέρ του δέοντος να εκθέτει την προσωπική της ζωή.

Σε αυτή την έξοδό της για την συναυλία που έδωσε ο σύζυγό που έδωσε ο σύζυγός της Kanye West στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης.

Η 35χρονη τηλεπερσόνα απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους που ήταν εκεί την ώρα που έμπαινε στον συναυλιακό χώρο, φορώντας ένα μεταλιζέ see through φόρεμα που άφηνε το στήθος σε κοινή θέα και ένα ζευγάρι ασημένιες thigh-high μπότες, και όλοι γύρισαν να την κοιτάξουν.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Kim Kardashian

Η αγάπη της για τις see through εμφανίσεις δεν σταματούν, και συνεχίζει να προκαλεί ευχάριστα τις γυναίκες που την ακολουθούν λανσάροντας με πολύ έξυπνο τρόπο μόδα.

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian

Kim Kardashian

Παλαιότερα, στις αρχές της καριέρας της έγινε γνωστή από τα μεγάλα και προκλητικά οπίσθία της, αλλά περνώντας τα χρόνια αλάλαξε στρατηγική και άρχισε να προβάλει το πλούσιο μπούστο της επιλέγοντας να φοράει κορμάκια διάφανα εκπλήσσοντας τους φωτογράφους που την ακολουθούν αλλά και τις εκατομμύρια φαν της.

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian

Τέλος, θα πρέπει να αναφερθούμε και σε μια σειρά φωτογραφιών που αναδεικνυόσουν όλο το μεγαλειο της ..

Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian



Spread the love