Spread the love


Η πανέμορφη Kimberley Garner, όπως όλες οι θνητές έπεσε θύμα του αέρα που συμμάχησε με τις επιθυμίες των αντρών για να μας χαρίσει ένα υπέροχο upskirt, αφού το με αρχαιοελληνικό φόρεμα που εμφανίσθηκε στους δρόμους του St Tropez σηκώθηκε και μας χάρισε ένα απίστευτο θέαμα, με το θεϊκό κορμί.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Kimberley Garner έχει γεννηθεί στις 7 Μαρτίου του 1990 και είναι μια Αγγλίδα σχεδιάστρια μαγιό που τακτικά μας αναστατώνει με τα σέξι καμώματά της.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι μια γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα, και ηθοποιός της βραβευμένης τηλεοπτικής σειρά reality «Made in Chelsea» που γνωρίζει την τέχνη των social media για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της που την ακολουθούν.

Η αλήθεια είναι ότι εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση κάνει και ορισμένες επιτηδευμένες «απερισκεψίες», οπότε καταφέρνει οι φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του κόσμου ως «σέξι ατυχήματα» αλλά αυτό εμάς καθόλου δεν μας ενοχλεί.

Δείτε την σελίδα της: kimberleylondon.com

Είναι κόρη του εκατομμυριούχου κατασκευαστή σπιτιών Russell Garner, και τον Μάιο του 2013 ξεκίνησε την δική της επιχείρηση ως σχεδιάστρια μαγιό με την εμπορική επωνυμία «Kimberley London Ltd», και μας χάρισε ένα υπέροχο upskirt με αρχαιοελληνικό φόρεμα στο St Tropez.

Δείτε τη στο Twitter το Facebook και στο Instagram

Όπως θα διαπιστώσετε, η Kimberley Garner διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο τα μαγιό που σχεδιάζει αφού τα φορά η ίδια και ποζάρει με χάρη μπροστά στο φακό.

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner

Δείτε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και αποδεικνύουν περίτρανα ότι η κοπέλα διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί, και σίγουρα ξέρει να ποζάρει στο φακό αναδεικνύοντας την λάμψη της.

Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner

Kimberley Garner

Kimberley Garner

Kimberley Garner

Kimberley Garner

Τέλος, για να κλείσουμε όμορφα το αφιέρωμα θα πρέπει να αναφερθούμε και σε μια έξοδό της στο Λονδίνου που έκανε όλο τον αντρικό πληθυσμό να αναστενάξει, αφού και σε αυτή την περίπτωση φορώντας ένα υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα δέχθηκε την επίθεση του αέρα, έτσι ώστε να αποκαλυφθούν τα καλλίγραμμα οπίσθιά της.

Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner Kimberley Garner



Spread the love