Spread the love


Μην αναρωτιέσαι γιατί την Lindsey Pelas με μόνο 594 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν πάνω από 4,7m εκατομμύρια θαυμαστές της. Έχει τις τέλειες αναλογίες τρομερό μπούστο και έχει φωτογραφηθεί παντού Δείτε τη.

Η Lindsey Pelas είναι μια κοπέλα που γρήγορα έγινε παγκόσμιο είδωλο, ανεβαίνοντας τρέχοντας τα σκαλιά της δημοσιότητας του Hollywood.

Είναι το παράδειγμα πως μπορούν να χαρίσουν δημοσιότητα τα social media όταν ζεις στην Καλιφόρνια, φοράς μαγιό, έχεις πολύ εντυπωσιακό μπούστο, και απευθύνεσαι στο αμερικάνικο κοινό.

Η Lindsey Pelas μεγάλωσε στην αγροτική περιοχή της Λουιζιάνα, με με 5 αδελφές και 3 αδέρφια, αλλά πάντα τα κατάφερε να ξεχωρίζει λόγω της τόλμης της και της υποδειγματικής ακαδημαϊκής της στάσης ώστε οι επιτυχίες της ήρθαν σχεδόν από την αρχή, να της χορηγηθεί ακαδημαϊκή υποτροφία και ένα πτυχίο ιστορίας από LSU.

Συνειδητοποιώντας το πάθος της για να δει τον κόσμο, η Pelas αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

Στο απίστευτο χρονικό διάστημα, λιγότερο από 6 εβδομάδες κατάφερε να αποκτήσει περισσότερους από 1.000.000 οπαδούς στο Instagram (ο αριθμός αυτός έχει φτάσει τώρα πάνω από 4,7 εκατομμύρια).

Αυτή η γρήγορη επιτυχία έφερε διαπραγματεύσεις με γνωστές εταιρείες, απίστευτη αναγνώριση από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης δίνοντας της μεγάλες ευκαιρίες.

Όπως θα δείτε και στην σελίδας της στο παραπάνω link, θα διαπιστώσετε ότι η 25χρονη Lindsey Pelas έχει φωτογραφηθεί σε όλα τα γνωστά έντυπα κόβοντας την ανάσα σε όσους την είδαν και βοηθώντας τη να κάνει αυτή την τεράστια καριέρα, παρά το νεαρό της ηλικίας της.( έχει γεννηθεί στις 19 Μαιόυ 1991).

Σημειώστε, έχει ποζάρει για το Maxim, Playboy, Esquire, GQ, Sports Illustrated, το Yahoo, Univision, το TMZ, το NY Post και το MSN και συνεχίζει ..

Δείτε την πολύ εντυπωσιακή σελίδα της: lindseypelas.co

Δείτε τη επίσης στο twitter το facebook και στο instagram

Τέλος, απολαύστε τη στις τελευταίες φωτογραφίες της που ανεβάζει στο instagram που οι φίλοι που την ακολουθούν της χάρισαν τα likes με την καρδιά τους:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lindsey Pelas

Lindsey Pelas

 

? photo @steffonjohnphoto

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης lindsey (@lindseypelas) στις



Spread the love