Spread the love


Η Μαρία Καρλάκη είναι η κοπέλα που δύσκολα ξεχνάς, γιατί έχει μια από τις πιο γλυκές λαϊκές φωνές, με εκπληκτικό παρουσιαστικό που αναστατώνει πάνω στις πίστες, στην προσωπική της ζωή αλλά και μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Η Μαρία Καρλάκη είναι μια νέα σχετικά τραγουδίστρια, που μας ήρθε από την Μακεδονία και κατέκτησε τις Αθηναϊκές νύχτες με την λαϊκή της φωνή αλλά και με την εκπληκτική της παρουσία πάνω στις πίστες.

Έχει ταξιδέψει ανά την Ελλάδα, και το εξωτερικό και έχει γράψει χιλιάδες χιλιόμετρα για να ανταμώσει τους θαυμαστές της σε διάφορες βραδιές που την καλούν να τραγουδήσει. Ήταν γνωστή η φιλία και ο θαυμασμός της για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, που την σημάδεψε κυριολεκτικά. Η Μαρία Καρλάκη «χτύπησε» tattoo με στίχους του Παντελίδη πάνω στο σώμα της.

Δείτε το μεγαλύτερο αφιέρωμα που έγινε στην Μαρία Καρλάκη, γιατί είναι ένα κορίτσι που αξίζει την αγάπη μας, που δίνει έντιμα τον αγώνα της στον πολύ ανταγωνιστικό χώρο του ελληνικού τραγουδιού που κυριαρχούν τα χτυπήματα κάτω από την μέση και οι τρικλοποδιές.

Τα τελευταία χρόνια την έχουμε θαυμάσει να τραγούδα δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα, στις πιο φανταχτερές Αθηναϊκές πίστες της παραλιακής και να παίρνει τα εύσημα με το σπαθί της.

Μέσα από συνεντεύξεις της, αλλά και στα live της δεν αφήνει κανένα περιθώρια για παρερμηνείες. Η Μαρία είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, που έχει γυμνασμένο σώμα, και γι αυτό όσοι δεν την γνωρίζουν θεωρούν ότι είναι ένα ακόμη μοντέλο που ανέβηκε στην πίστα,

Αυτό το διάστημα, και πριν αρχίσουν τα μεγάλα σχήματα η Μαρία Καρλάκη εμφανίζεται κάθε Κυριακή στο «ΕΝΖΟ» που μπορούμε να την ακούσουμε για να μας φτιάξει την εβδομάδα.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε γι ακόμη μια φορά ότι,  όποιος είδε την Μαρία να τραγουδάει δεν μπόρεσε να την ξεχάσει, για αυτό έχει αποκτήσει πιστούς φίλους που την ακολουθούν όπου κι αν πάει.

Δείτε τη στο twitter το instagram και στο facebook

Απολαύστε τη στις πιο όμορφες φωτογραφίες της:

Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη maria-karlaki-50 Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη maria-karlaki-14 Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη Μαρία Καρλάκη maria-karlaki-1



Spread the love