Spread the love


Η τραγουδίστρια Μαρία Τσοπέη εντυπωσίασε όλους όσους την είδαν μπροστά τους να απολαμβάνει το μπάνιο της στο Πευκοχώρι, φορώντας ένα πολύ κομψό animal μπικίνι που κολάκευε το αψεγάδιαστο σώμα της, και έκανε όλους του λουόμενους να γυρίσουν το κεφάλι τους και να την κοιτάξουν.

Η Μαρία Τσοπέη είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, στο στο ζώδιο της Παρθένου, και όπως δηλώνει η ίδια την πρώτη της εμφάνιση την πραγματοποίησε στις «Μορφές» στη Βέροια πριν από 8 χρόνια, σε ηλικία 18 ετών.

Από τότε μέχρι και σήμερα το μουσικό της ταξίδι στις μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης περιλαμβάνει αξιόλογες συνεργασίες, μεταξύ άλλων με τους: Αντύπα, Ανδρέα Στάμο, Ελεάννα Παπαϊωάννου, Κωνσταντίνο Γαλανό, Γιώργο Γιασεμή, Θέλξη, Νίκο Μακρόπουλο,  Πάνο Κιάμο, την Στέλλα Καλλή, Γιώργο Γιαννιά , και Λευτέρη Πανταζη.

Μάλιστα, η μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και τις πίστες, ώθησαν την Μαρία Τσοπέη να ασχοληθεί με τον χορό και τη γυμναστική, προσθέτοντάς της ακόμη περισσότερα «όπλα» στον χώρο του θεάματος και του τραγουδιού πάνω στην πίστα.

Στη σχέση της με την μουσική θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει παρακολουθήσει μαθήματα πιάνου για πάνω από 5 χρόνια, φωνητική, καθώς και μαθήματα αρμονίας σολφέζ και θεωρίας στο δημοτικό ωδείο θεσσαλονίκης

Παλαιότερα είχε αναφερθεί στους στόχους της που είναι να κάνει «όμορφα τραγούδια που θα αρέσουν στον κόσμο. Θέλω επίσης να συνεχίσω να κάνω συνεργασίες σε καλά μαγαζιά και με καλλιτέχνες που θαυμάζω και αγαπώ» ..

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι ελεύθερη, και για το φλερτ έχει πει ότι: «Υπάρχει φλερτ στην σημερινή εποχή! απλά πιστεύω ότι προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες και τη μόδα κάθε εποχής».

Το ιδανικό αρσενικό για τη Μαρία Τσοπέη «σίγουρα να έχει χιούμορ! Τα υπόλοιπα νομίζω είναι θέμα χημείας»..

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη

Μαρία Τσοπέη

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στα social media, στους προσωπικούς της λογαριασμούς ανεβάζει πολύ όμορφες και σέξι φωτογραφίες της που κάνουν όλους τους φίλους της που την ακολουθούν να της χαρίζουν απλόχερα τα likes, και να της ανεβάζουν το ηθικό, αλλά και τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται.

Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη Μαρία Τσοπέη



Spread the love