Spread the love


Είναι πανέμορφη μελαχρινή κοπέλα η Natalia Barulich, μείγμα Κούβας και Κροατίας, που άφησε πίσω της το μπαλέτο για να ασχοληθεί σοβαρά με το μόντελινγκ και την ηθοποιία. Μάλιστα εκτός από τις φωτογραφήσεις της στα περιοδικά διατηρεί και ένα «καυτό» προφίλ στα social media, που είναι χάρμα οφθαλμών.

Γιατί μια μπαλαρίνα εγκαταλείπει την επικράτεια του χορού για να ασχοληθεί με το -επίσης ευγενές- modeling;

Η Natalia Barulich έχει την απάντηση: «γιατί αυτό με ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μοντέλα»!

Η παθιασμένη μπαλαρίνα των φημισμένων μπαλέτων Κίροφ μέτρησε 17 χρόνια στον κλασικό χορό πριν μετακινηθεί στις πασαρέλες και τις σέξι φωτογραφίσεις, γνωρίζοντας αυτόματα επιτυχία. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να ήταν διαφορετικά;

«Μου αρέσει να ψυχαγωγώ τους ανθρώπους και να τους κάνω να γελούν», δηλώνει περιχαρής η Barulich και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό, το χαμόγελο θα έρθει στα χείλη σας αβίαστα.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το 2011 πήρε μέρος στα καλλιστεία της Καλιφόρνια και τους εντυπωσίασε όλους, κριτές και κοινό. Από τότε εκτός από πολλές εμφανίσεις σε διάφορα αντρικά περιοδικά έχει εμφανιστεί με σχετική επιτυχία και στον κινηματάγραφο στο «White’s Off Their Rockers» (2012), «Guns for Hire» (2016) και στο «Set You Free» (2015).

Είναι κάτοικος των ΗΠΑ, και προσπαθεί να επιβάλει το όνομά της στην παγκόσμια σκηνή.. Της αρέσουν τα ταξίδια και αγαπάει την Αυστραλία, μια που αρκετές φορές την βλέπουμε να κοιταζει με λαχτάρα τα καγκουρό.

Τη Natalia Barulich την κέρδισε ευτυχώς το modeling, και είναι ένα ζωντανό παράδειγμα πως ότι θέλεις στην ζωή μπορεί να το αποκτήσεις αρκεί να επιδείξεις αποφασιστικότητα και επιμονή. Έτσι, κατόρθωσε να είναι πλέον αναγνωρίσιμη, και να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν και ανεβάζει η ίδια στο instagram:

natalia barulich

Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich Natalia Barulich

 



Spread the love