Spread the love


O Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας μαζί με την επίσης αθλήτρια σύντροφό του Βασιλική Μιλλούση απόλαυσαν τα μπάνια τους στη Μύκονο. Το ζευγάρι έδειχνε ευτυχισμένο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα..

Μετά την πρωτιά του στους κρίκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο της Βραζιλίας ο Λευτέρης Πετρούνιας είπε να ξεκουραστεί.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης, ο οποίος την άνοιξη κέρδισε το χρυσό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πήρε τη σύντροφο του Βασιλική Μιλλούση, επίσης πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, και πήγαν στην Μύκονο.

Δείτε την Βασιλική Μιλλούση στο instagram και στο facebook

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους, οι δύο ερωτευμένοι πήγαν για μπάνιο σε κοσμική πλαζ όπου έμειναν αρκετή ώρα απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα. Φυσικά πολλοί ήταν εκείνοι που τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν για να του δώσουν τα συγχαρητήριά τους για τις διεθνείς διακρίσεις του.

Ο 26χρονος Λευτέρης και η 32χρονη Βασιλική υπήρξαν φίλοι από παιδιά. Πέρασαν μαζί πολλές αθλητικές αγωνίες και χτυποκάρδια, αφού μοιράζονταν πάντοτε κοινά όνειρα όσον αφορά τον αθλητισμό. Πριν από περίπου τρία χρόνια η φιλία τους εξελίχθηκε σε δυνατό έρωτα!

Δείτε τον Λευτέρη Πετρούνια στο instagram και στην σελίδα του: epetrounias.com

Απολαύστε το video που ακολουθεί:



Spread the love