Spread the love


Το έχουμε ξανά γράψει ότι η Ρουμανική τηλεόραση είναι πολύ μπροστά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μας το αποδεικνύει με τις πολύ προχωρημένες πρωινές εκπομπές της. Θα περάσουν πολλά χρόνια να δούμε τέτοια show στην Ελλάδα.

Έτσι, μαζεύουν όμορφα κορίτσια, μοντέλα κατά κύριο λόγο και χορεύτριες και γενικότερα της εγχώριας show biz και στήνουν πρόχειρες εκπομπές αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Η αλήθεια είναι ότι η ελληνική τηλεόραση γέμισε εκπομπές που δεν έχουν να πούνε τίποτα, ισα-ισα για να στηρίξουν την καριέρα του κοριτσάκια που θέλουν ντε και καλά να το «παίξουν» τηλεπαρουσιάστριες.

Στην Ρουμανία πάντως κάνουν το εντελώς ανάποδο. Για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του αντρικού κοινού μάζεψαν μια ντουζίνα όμορφα κορίτσια και τα έβαλαν να χορεύουν. Τόσο απλά, για να δούνε τον δείκτη της τηλεθέασης να απογειώνεται!!

Έτσι, ακόμα ένα «χορευτικό» επεισόδιο, σε live σύνδεση τηλεοπτικής εκπομπής έφερε τα πάνω κάτω

Όταν κλήθηκε μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα από το πάνελ να κάνει το show της, τότε αυτή άρχισε να βγάζει το κίτρινο κοντό της φουστάνι, και με τα μαύρα σέξι εσώρουχα της τρίβονταν στους καλεσμένους. Απίστευτο, αλλά αληθινό, που στην Ελλάδα δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά τώρα με τις νέες άδειες περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία να συμβεί

Απολαύστε το βίντεο από την ρουμανική τηλεόραση που ξεχωρίζει:



Spread the love