Spread the love


Ίσως από τις πιο αποκαλυπτικές στιγμές της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ Rita Ora που πόζαρε στο GQ Magazine και απέδειξε σε όλους ότι εκτός από την βελούδινη φωνή της διαθέτει και κορμί που έκανε τους άντρες όλου του πλανήτη να παραμιλούν. Απολαύστε τη

Η 25χρονη καλλονή τραγουδίστρια Rita Ora αποκάλυψε πτυχές του κορμιού της στην φωτογράφηση που παραχώρησε στο GQ Magazine στο τεύχος που είχε κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2013.

Απλή, όμορφη και πολύ σέξι αφέθηκε στα χέρια του διάσημου φωτογράφου Mariano Vivanco για το βιβλίο του “Portraits Nudes Flowers” (Πορτρέτα με γυμνά Λουλούδια) .

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Rita Ora είναι Βρετανίδα τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός που γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου 1990, και λίγο με τις εμφανίσεις της, λίγο με το ταλέντο της έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να απασχολήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη αφήνοντας θετικές εικόνες και «ευγενικά» σχόλια για τα πλούσια σωματικά της προσόντα..

Δείτε την σελίδα της: ritaora.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της και το video που ακολουθούν:

Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora

Τέλος, δείτε κι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της, που το είδαν πάνω από 130 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου από τις 18 Αυγουστου 2015 που αναρτήθηκε στο youtube:



Spread the love