Spread the love


Η Σπυριδούλα Πατήλα είναι η πιο «Hot» πρώην πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας. Ναι, καλά διαβάσατε !! Η Σπυριδούλα Πατήλα, υπήρξε πρώην πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας και δημοτική σύμβουλος, και μία επίσκεψη στο προφίλ της θα σας πείσει. Απλά δείτε τη.

Η Σπυριδούλα Πατήλα (Ρούλα) θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί την φαντασίωση κάθε άνδρα! Είναι κουκλάρα, έχει διατελέσει πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ομάδα (Α.Ε Ζεφυρίου), αλλά και δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Φυλής!

Κοινώς τα έχει όλα και αρέσει, και όπως σημειώνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram h Σπυριδούλα Πατηλα (Ρούλα) είναι ένα Football girl! Απολαύστε την στις φωτογραφίες που ακολουθούν!

Θα πρέπει να αναφέρουμε, σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ότι, τώρα είναι υπεύθυνη στην εταιρεία NailPro Menidi, Πρώην Δημόσιες Σχέσεις στην εταιρεία Πανελευσινιακός ΠΑΕ, Πρώην Δημοτική Σύμβουλος στην εταιρεία ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ, Πρώην Δημόσιες Σχέσεις στην εταιρεία Α.Ο. Αιγάλεω – ανεπίσημη σελίδα, Πρώην Δημόσιες Σχέσεις στην εταιρεία Trikala FC / ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ, Πρώην Δημόσιες Σχέσεις στην εταιρεία Παναχαική, Τόπος διαμονής: Liósia, Attiki, Greece, Χήρα, και στο Facebook ακολουθείται από 6.504 άτομα.

Η Σπυριδούλα Πατήλα υπήρξε μία από τις πιο όμορφες κοπέλες της τοπικές αυτοδιοίκησης.  και είναι βέβαιο ότι θα ζητήσει ξανά την ψήφο των συμπολιτών της .. Είναι μόλις 33 ετών, έχει διατελέσει στο παρελθόν πρόεδρος σε ομάδα ποδοσφαίρου, αλλά και δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Φυλής θα το πιστεύατε;

Η Σπυριδούλα Πατήλα είναι το όνειρο κάθε άντρα κάθε ψηφοφόρου, κάθε αρσενικού, που αγαπά το ποδόσφαιρο, αφού η κοπέλα που ξέρει να περνάει καλά στην ζωή της, να πόζαρε ανέμελα στον φακό με καυτό μπικίνι αφού τα έχει όλα πάνω της.

Γυναίκα δυναμική αλλά και άκρως θηλυκή έχει προκαλέσει πολλά ρίγη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις άκρως καλοκαιρινές φωτογραφίες της. Βέβαια, μετά τον σχετικό χαμό που είχε προκαλέσει παλαιότερα με τα προσόντα της, γι αυτό και κρατάει πλέον χαμηλό προφίλ, και έχει μόνο για φίλους της ανοιχτό το instagram, και στο Facebook έχει κατεβάσει σχεδόν όλες της φωτογραφίες της.

Ωστόσο, μην ξεγελιέστε από την ξανθή εικόνα και τις πολύ θηλυκές φωτογραφίες της που ακολουθούν. Η Σπυριδούλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, καθώς θεωρείται ιδιαίτερα δυναµικός χαρακτήρας.

Ως απόδειξη, το αγαπηµένο της χόµπι, το ποδόσφαιρο, µε το οποίο έχει  ασχολείται σε επαγγελµατικό επίπεδο, ως υπεύθυνη µάρκετινγκ της οµάδας του Αιγάλεω. Στην αγάπη της για τη στρογγυλή θεά συντέλεσαν και οι οικογενειακές της καταβολές, αφού η οικογένειά της είναι ιδιοκτήτρια της τοπικής οµάδας του Ζεφυρίου, όπου και µεγάλωσε.

Έτσι διετέλεσε και πρόεδρος και δεν υπήρξε ποτέ εύκολη υπόθεση για τους οµολόγους της των αντίπαλων οµάδων.

Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το ποδόσφαιρο το 2009, σε ηλικία μόλις 24 ετών, αναλαμβάνοντας την προεδρία του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σωματείου Α.Ε Ζεφυρίου.

Πριν από τρία χρόνια, τον Αύγουστο του 2013, έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα της, πηγαίνοντας στο ιστορικό Αιγάλεω, όπου ήταν υπεύθυνη στο τμήμα του marketing.

Η Σπυριδούλα Πατήλα, η οποία έχει παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι «όταν είμαι στο γήπεδο μεταμορφώνομαι και εκφράζομαι σαν φανατική οπαδός».

«Παίξε μπάλα αγόρι μου», «Πόσο άμπαλος μπορεί να είσαι!» και άλλες πολλές εκφράσεις, πάντα ωστόσο μέσα στα επιτρεπτά όρια ποδοσφαιρικές ατάκες που χρησιμοποιεί όταν παρακολουθεί κάποιο παιχνίδι.

Όταν το ποδόσφαιρο απουσιάζει από την ατζέντα της, τότε κυριαρχεί η πολιτική, αφού είχε εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στον δήμο Φυλής και έδινε πολύ χρόνο σε θέματα πολιτισμού και αθλητισμού.

«Οι φίλες μου έχουν βαρεθεί να τους μιλάω για ποδόσφαιρο και πολιτική. Όμως τι να κάνω, έτσι είμαι και ευτυχώς το αναγνωρίζουν και με αγαπούν. Μπορεί να ξυπνήσω ένα πρωί, όπως το έκανα πέρυσι, να πάρω τον προπονητή μας και να τρέχουμε στην Αίγινα για να δω Δ’ Εθνική. Μπάλα και πάλι μπάλα ..!»

Δείτε την στο instagram και στο facebook

Απολαύστε τη Σπυριδούλα Πατήλα σε ένα πλούσιο φωτογραφικό αφιέρωμα που ακολουθεί:

Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα  Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα Σπυριδούλα Πατήλα



Spread the love