Spread the love


Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret, Stella Maxwell σε μια βραδινή της έξοδο για το πάρτι του Love Magazine στο Λονδίνο την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, συνελήφθη να έχει ξεχάσει να φορέσει τα εσώρουχά της και μας μάγεψε με την αποκαλυπτική της εμφάνιση.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Stella Maxwell είναι ένα πανέμορφο μοντέλο με καταγωγή από την Νέα Ζηλανδία, αλλά ζει στο Βέλγιο και κάνει καριέρα σε όλο τον κόσμο.

Η 25χρονη Stella Maxwell γεννήθηκε στις 15 Μαιου 1991 και έχει ύψος 1,75 μέτρα. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το γλυκό κορίτσι απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας, μια που δεν κάθετε καλά, και ζει μια ζωή ονειρεμένη χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα και πολυφωτογραφημένα μοντέλα της Victoria’s Secret με φανατικούς θαυμαστές να την παρακολουθούν σε κάθε Fashion Show που εμφανίζεται στην πασαρέλα.

«Αν δεν ήμουν μοντέλο, δεν ξέρω τι θα έκανα, αλλά θα πρέπει να εργάζομαι σκληρά σε ότι κάνω», λέει η όμορφη Stella και συνεχίζει: «Όταν πήγαινα σχολείο δεν ήμουν ούτε ένιωθα σέξι. Αυτό έγινε πολύ αργότερα».

Η Stella στα social media αγαπιέστε πολύ και αυτό το διαπιστώνουμε από τους φίλους που την ακολουθούν στο Instagram αφού με 1,168 δημοσιεύσεις κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 2 εκατομμύρια ακόλουθοι.

Δείτε κι εδώ: victoriassecret.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο Instagram

Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell

Δείτε και ορισμένες όμορφες στιγμές της στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Stella Maxwell Stella Maxwell

Το γλυκό μοντέλο έχει τον τρόπο και μόδα να λανσάρει αλλά και να προκαλεί τα φώτα και τα φλας των φωτογράφων όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κι όχι άδικα..

Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell

Η φωτογράφιση στο αντρικό περιοδικό MAXIM άφησε εποχή, αφού ήταν μια κίνηση ματ, που έπαιξε παντού, και οι πόζες της της έδωσαν τροφή για σχόλια στον παγκόσμιο τύπο.. Η κοπέλα το αξίζει.

Stella Maxwell stella-maxwell-24 Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell

Τέλος, αυτές είναι οι καλύτερες πόζες της σε μια κοινή φωτογράφιση με όλα τα «αγγελάκια» να κυλιούνται στην θάλασσα .. Αλλά η Stella τα έδωσε όλα και αυτό εκτιμήθηκε πολύ από το φανατικό της κοινό.

Stella Maxwell Stella Maxwell Stella Maxwell

Δείτε ακόμα:

Stella Maxwell: Πιο καυτή κι από την έρημο, στο Maxim (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 



Spread the love