Spread the love


Η μελαχρινή θεά της Θεσσαλονίκης Βιβή Μαστραλέξη φόρεσε το μπικίνι της για να απολαύσει την δροσιά της πισίνας του ξενοδοχείου κάτω από το καυτό ήλιο. Ε, ναι λοιπόν αυτό το κορίτσι εκτός από εντυπωσιακό βλέμμα και αισθησιακή φωνή έχει κορμάρα που δεν περνά απαρατήρητη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Τρίγλια της Χαλκιδικής, όπου εκεί ο πατέρας της διατηρεί επιχείρηση με μάντρα οικοδομικών υλικών.

Στη Βιβή Μαστραλέξη η μουσική και το τραγούδι τής άρεσαν πάντα, αλλά δεν είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο ν’ ασχοληθεί επαγγελματικά με το πεντάγραμμο, γι αυτό μετά το λύκειο, σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων στη Θεσσαλονίκη.

Στην Αθήνα κατέβηκε όταν κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τη διασκευή του πολύ γνωστού λαϊκού τραγουδιού «Είσαι νινί ακόμα».

Μια από τις πιο γνωστές της στιγμές ήταν όταν εξομολογήθηκε δημοσία την φοβία της για τα πτηνά. Μάλιστα η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μεγάλη της φοβία και αφηγήθηκε και ορισμένα περιστατικά.

«Έδινα τα ραντεβού για τις συνεντεύξεις πάντα σε κλειστό χώρο και πάντα νύχτα. Φοβάμαι τα περιστέρια και γενικά όλα τα πτηνά. Τα σιχαίνομαι. Το πέταγμα με τρελαίνει. Δεν μπορώ το φτερούγισμα, έχω φύγει από ξενοδοχείο επειδή ακουγόταν αυτό. Θα λιποθυμήσω, δεν θέλω τέτοια πράγματα στη ζωή μου. Αν στην τηλεόραση δω διαφήμιση με πουλιά, αλλάζω το κανάλι. Έχω πρόβλημα με τα πτηνά, τα πούπουλά τους, τα φτερά τους, το πέταγμά τους. Για ψώνια δεν πάω. Δεν μπορώ να πάω πρωί να πιω καφέ στη Γλυφάδα. Μόνο βράδυ, που τα πουλιά κοιμούνται και όταν βρέχει».

Ας σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής παρουσίασε την τραγουδίστρια ως «διάσημη για την πουλοφοβία που έχει».

Δείτε τη και στο τραγούδι της Βιβή Μαστραλέξη «Λιώνω»όταν είχε εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του Νικου Μουτσινά «Live @ Νικ Ο’ Κλοκ» στις 25 Φεβρουαρίου 2014.

Μάλιστα καλό είναι να σημειώσουμε ότι αυτό το κορίτσι ανάμεσα στα υπόλοιπα προτερήματα που έχει είναι ότι ξέρει να κρατάει καλά φυλαγμένα τα προσωπικά της μυστικά, και τις σχέσεις της. Δεν αποκαλύπτει τα μυστικά της προσωπικής της ζωής με… ονόματα και διευθύνσεις. Σε παλαιότερη συνέντευξή της ωστόσο παραδέχτηκε πως έχει τύχει να κάνει σοβαρή σχέση με τραγουδιστή, ποδοσφαιριστή και επιχειρηματία.

Όπως έχει εξομολογηθεί: «Έχουν κάνει πολύ χοντρές ζημιές για χάρη μου. Τα πιο πολλά λουλούδια τα έπαιρνα εγώ, σε όποιο μαγαζί κι αν ήμουν, περισσότερα και από το πρώτο όνομα. Δεν μπορώ να σ’ το κρύψω αυτό. Κατά τα άλλα, είμαι πιο ταπεινή και από το παιδί που ανοίγει το πρόγραμμα. Θα πω “καλησπέρα” ακόμα και στη γυναίκα που δουλεύει στην κουζίνα».

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε την στις πολύ όμορφες φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη

Δείτε και ορισμένες παλαιότερες, αλλά πάντα εντυπωσιακές φωτογραφίες της με μαγιό:

Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη

Τέλος, απολαύστε και ορισμένες πόζες της, που έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter:

Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη

Αυτές είναι μερικές από τις ομορφότερες εμφανίσεις της πάνω στην πίστα:

Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη vivi-mastralexi-20 vivi-mastralexi-21 Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη Βιβή Μαστραλέξη



Spread the love