Spread the love


Η δική μας Vicky Xipolitakis για ακόμα μια φορά εντυπωσίασε όλους όσους την είδαν να φοράει ένα κατάλευκο ολόσωμο μαγιό που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία μας. Απολαύστε άφοβα το κορίτσι που δοξάζει την Ελλάδα στη Λατινική Αμερική..

Η Vicky Xipolitakis με γονείς που έχουν καταγωγή από την Ελλάδα και είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Αργεντινής, με πραγματικά διεθνή καριέρα, και μεγάλη τηλεοπτική παρουσία στην χώρα της, αφού όπου εμφανίζεται σπάνε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Τα τρελά κορίτσια ναυαγοσώστες της σειράς Baywatch έγιναν γνωστά από το κόκκινο μαγιό τους, αλλά εδώ στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα διαπιστώσετε ότι η πανέμορφη ξανθιά Vicky Xipolitakis σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της πάνω στην παραλία, και αντί να σώζει ζωές.. μοιράζει απλόχερα και απανωτά εγκεφαλικά.

Η πανέμορφη Vicky Xipolitakis πήγε να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα με το λευκό της μαγιό στην παραλία στο Μαϊάμι την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και οι φωτογραφίες της έκαναν το γύρω του κόσμου. Η 30χρονη έχει γεννηθεί στις 23 Δεκεμβρίου 1985 και οι φωτογραφήσεις της κατά το παρελθόν δεν μπορούν να ξεχαστούν από κανέναν.

Τα τελευταίο όμως χρόνια η Vicky Xipolitakis έγινε μια σχεδιάστρια μόδας με τα δικά της προϊόντα να κατακτούν όλο και περισσότερες γυναίκες.

Αν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στην σελίδα της θα διαπιστώσετε το τεράστιο ταλέντο της.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι στα social media κάνει σχετικό χαμό αφού με μόνο 139 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 15,8 χιλιάδες ακόλουθοι.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είχε προκαλέσει χαμό το 2014 με την γυμνή φωτογράφηση στο αντρικό περιοδικό Playboy Αργεντινής, και τότε η καριέρα της Ελληνοαργεντίνας Vicky Xipolitakis εκτινάχθηκε στα ύψη, αφού τα σωματικά της κάλλη έγιναν αντιληπτά ακόμα και από τους δύσπιστους..

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε την στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis

Δείτε και ορισμένες πολύ όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες της από το πρόσφατο παρελθόν:

Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis

Και τέλος, δείτε τη και σε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της στην πρώτη φωτογράφηση που είχε πραγματοποιήσει για το Playboy.

Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis Vicky Xipolitakis



Spread the love