Spread the love


Η Yiolanda Bland είναι μια υπέροχη μελαχρινή με τις ολοστρόγγυλες καμπύλες σε τρελές πόζες, και μάλιστα αγαπάει το ποδόσφαιρο και συχνά πυκνά πάει γήπεδο.. Μάλιστα από πολλούς αποκαλείται ως «το τούμπανο τής Λιβαδειάς» και που να τη δεις μόνο με στρινγκ μαγιό!

Είναι αδιαμφισβήτητα ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει φέτος στις ελληνικές εξέδρες… Βρήκαμε τη μελαχρινή με τις απίθανες καμπύλες και σας τη δείχνουμε σε τρελές πόζες!

Τα λόγια μας χάσαμε χθες με τη μελαχρινή καλλονή που βρέθηκε στο γήπεδο της Λιβαδειάς και που “ταρακούνησε” τις κερκίδες με τα πληθωρικά προσόντα της.

Φυσικά, δεν γινόταν να μην την ανακαλύψουμε…Πρόκειται για τη σύντροφο του ποδοσφαιριστή Τόνι Σίλβα, Γιολάντα Μπαλντέ, η αλλιώς Κάρμεν η οποία ήρθε για να μείνει στη Superleague, βάζοντας φωτιά στις Κυριακές μας!

Η όμορφη κοπέλα από τη Γουινέα Μπισάου, δίνει το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου της Λιβαδειάς, μιας και αποτελεί ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Βοιωτών. Όχι αυτή, αλλά ο καλός της, Τόνι Σίλβα!

Τα βλέμματα στη Λιβαδειά δεν ήταν στραμμένα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στις κερκίδες και το πλούσιο μπούστο της κοπέλας του Τόνι Σίλβα.

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού σκόραρε και το πανηγύρισε δεόντως με την κοπέλα του Γιολάντα Σίλβα Μπαλντέ να είναι στις εξέδρες και να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις πριν τη σέντρα.

Δείτε τη σε μερικές φωτογραφίες εκτός γηπέδου με καυτό μαγιό και όχι μόνο:

yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda-bland-6 yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland

yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland yiolanda bland

Δείτε εδώ: sdna.gr



Spread the love