Spread the love


Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές κοπέλες, όπου μετά το διαφημιστικό του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για την εκπληκτική της εμφάνιση και το υπέροχο κορμί της. Απολαύστε τη σε βραδινή φωτογράφιση, με μαγιό.

Τα περισσότερα δημοσιεύματα την αποκαλούν ως «σέξι νοσοκόμα» που φέρνει τα τα πάνω κάτω όπου κι αν εμφανίζεται, από το Κολωνάκι και του Ψειρή ως την κοσμοπολίτισσα Μύκονο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι μια κοπέλα με καταγωγή από την Τρίπολή, και μοιράζει την ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και τόπο καταγωγής, αφού εκτός των άλλων διατηρεί και επιχείρηση μαζί με την μητέρα της.

O ρόλος που την ανέδειξε ήταν όταν εμφανίσθηκε στο διαφημιστικό βίντεο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας ως μια από τις δύο σέξι νοσοκόμες που είχαν πάρει μέρος στο σποτ.

Φορώντας ένα ολόσωμο λευκό μαγιό που τόνιζε τις καλλίγραμμες καμπύλες της απόλαυσε τις βουτιές με τον σύντροφό της τον πλαστικό χειρούργο Αριστομένη Γιαννόπουλο και έναν φίλος τους.

Η κάθε εμφάνιση της πανέμορφης καλλονής συζητείται στους Αθηναίικους κύκλους, και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ακολουθείτε και από παπαράτσι, για να την απαθανατίσουν, αφού οι φωτογραφίες της πουλάνε.

Η πανέμορφη Αλεξάνδρα είναι γεννημένη το 1993, και  λάμπει με τον τρόπο που παίζει με τον φακό, στον οποίο έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Αυτή τη φορά επέλεξε να φόρεσε ένα κομψό κόκκινο bikini και τρέλανε όλους όσους έτυχε να είναι εκείνη την ώρα στην παραλία μαζί της. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι λουόμενοι δεν έπαιρναν τα μάτια τους από από τη σέξι Αλεξάνδρα!

Μάλιστα αγνόησε τις προειδοποιήσεις για έκτακτα καιρικά φαινόμενα, και πήγε να απολαύσει την χαρά της θάλασσας στην πλαζ της Βουλιαγμένης, αφού τελικά ο καιρός της το επέτρεψε.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram
Απολαύστε τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που ακολουθούν:

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Με σέξι εμφάνιση «αναστάτωσε» τον Πειραιά, αφού φόρεσε το «κόκκινο φουστάνι, εκείνο που την κάνει να μοιάζει πυρκαγιά», και βγήκε την βόλτα της για να απολαύσει το ποτό της στο «Beluga» του Πειραιά και «ανέβασε» επικίνδυνα τη θερμοκρασία.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει τις χάρες της στην Ψαρρού και προκαλεί… ιδρώτα

Τέλος δείτε και ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Facebook

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η σέξι Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δοξάζει την Τρίπολη [Εικόνες-Βίντεο]



Spread the love