Spread the love


Τι κι αν πάτησε τα 40 η Amanda Goff, ακόμα αρέσει, και μάλιστα η ταρίφα της αφήνει κάποιες 20χρονες ακόμα να αναρωτιούνται πως το κάνει. Δείτε την απίστευτη ιστορία της κυρίας, που άφησε τα κανονικά μικρόφωνα στην άκρη και έπιασε δουλειά με τα άλλα !!

Αν και είχε διαγράψει μεγάλη καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα για να βγάλει περισσότερα χρήματα! Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες από site συνοδών πολυτελείας!

Αποφάσισε να αφήσει τα μικρόφωνα και να βγει στα σοκάκια, καθώς τα χρήματα ήταν παραπάνω και η δουλειά μάλλον πιο ξεκούραστη. Έτσι, λοιπόν, άφησε τη δημοσιογραφία και έγινε μια κυριλέ συνοδός πολυτελείας!

Ο λόγος για την πληθωρική Αμάντα Γκοφ (Amanda Goff), η οποία καθαρίζει τη βραδιά 4.000 ευρώ δουλεύοντας με το χαρακτηριστικό ψευδώνυμο (Samantha X) .. Αν θέλεις να την ψάξεις, διατηρεί site όπου εύκολα μπορεί κανείς να την βρει. Και όλα φανερά, τίποτα κρυφό.

Ωστόσο, επειδή είναι και επιχειρηματικό μυαλό, τώρα που έφτασε στα 40 της, αποφάσισε να επεκτείνει την δουλειά, ανοίγοντας ακαδημία, ώστε να περάσει τις “γνώσεις” της σε άλλες γυναίκες!

Άλλωστε, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία της, κατακλύστηκε από γράμματα γυναικών από ολόκληρο τον κόσμο, που της ζητούν να γίνει μέντοράς τους και να τις διδάξει τα μυστικά για να γίνουν σαν και εκείνην.

«Ακόμη και μια κυρία 88 ετών μού έστειλε επιστολή», επεσήμανε χαρακτηριστικά στην στην Daily Mail.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μετά το βιβλίο της που περιέγραφε με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες για την διπλή ζωή που ζούσε, ως σύζυγος τραπεζίτη και μητέρα και ως συνοδός πολυτελείας, ο πρώην άντρα της εξέφρασε το παράπονο του.

Δείτε ένα πολύ καλό άρθρο εδώ: news.com.au

Μάλιστα, όπως εκμυστηρεύτηκε, δεν τον ενδιαφέρει που ρεζιλεύτηκε ο ίδιος (αισθάνομαι ντροπή για την απόφαση της πρώην συζύγου του για να αποκαλύψει διπλή ζωή της), αλλά ανησυχεί για τα παιδιά τους, τι να τους εξηγήσει για την διπλή ζωή της μητέρας τους.

Δείτε την σελίδα της εδώ: samanthax.com.au δείτε τη  και στο facebook

Απολαύστε τη στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff Amanda Goff



Spread the love