Spread the love


Ένα απίστευτο βίντεο κάνει το γύρου του διαδικτύου με ένα νεαρό να προσπαθεί να ικανοποιήσει την φίλη του, ενώ αυτή χαϊδεύει στην πλάτη την κολλητή της που προσπαθεί να κάνει εμετό στη μέση του δρόμου, σε κοινή θέα Δείτε το βίντεο που προκάλεσε οργή.

Ακόμα ένα τραγικό περιστατικό που προκάλεσε οργή σε όσους το είδαν, και κάνει το γύρο του διαδικτύου που δείχνει έναν άντρα να προσπαθεί απεγνωσμένα να κάνει σεξ στην φίλη του που έχει κάνει υπερκατανάλωση αλκοόλ, και δεν σταμάτα πουθενά.

Όπως θα διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί, ο άντρας από το Μπρίστολ της Βρετανίας άρχισε να «χουφτώνει» τη νεαρή, η οποία χαδεύει τη φίλη της στην πλάτη που κάνει εμετό, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Και μπορεί το θέαμα να ήταν αηδιαστικό για όλους τους περαστικούς από τον συγκεκριμένο δρόμο, για εκείνον όμως φαίνεται πως δεν είχε καμία σημασία, αφού προσπαθεί να την «ικανοποιήσει» και δείχνει και να το ευχαριστιέται.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 22 Οκτωβρίου 2016 και έως τώρα το έχουν δει περισσότεροι από 81.236 χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί ήταν αυτοί που βρήκαν το θέαμα αστείο σχολιάζοντας, «Πώς κάνετε έτσι; Ψάχνει τα κλειδιά του», αλλά οι περισσότεροι καταδίκασαν το περιστατικό, με ιδιαίτερα σκληρά και καυστικά λόγια τις εξωφρενικά «αρρωστημένες» εικόνες.



Spread the love