Spread the love


Η νέα σύντροφος του Cristiano Ronaldo είναι ένα μοντέλο μόλις 20 ετών, της Victoria’s Secret και όλοι για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις γράφουν ότι είναι η αδελφή της Irina Shayk, όμως καμία σχέση καθώς η Kristina Peric είναι μοναδική.

Η Κριστίνα Πέριτς (kristina Peric) λένε ότι είναι η αδερφή της Ιρίνα Σάικ γιατί έχουν εκπληκτική ομοιότητα.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει παραδεχτεί βέβαια τη σχέση του με το 20χρονο μοντέλο της Victoria’s Secret, το έχει κάνει όμως εκείνη.

Η Σέρβα καλλονή, την οποία χαρακτηρίζουν ως τη νέα Ιρίνα Σάικ, δήλωσε ότι κάτι «παίχτηκε» ανάμεσα σε αυτήν και τον Πορτογάλο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ακόμα αυτός είχε δεσμό με τη Ρωσίδα.

«Μας γνώρισε ο make-up artist Ντέιβιντ, ο οποίος είχε δουλέψει με την Iρίνα. Στην αρχή δεν είπαμε πολλά γιατί βιαζόταν. Τελικά συναντηθήκαμε ξανά» είπε η Πέριτς, η οποία με αυτές τις δηλώσεις δικαιώνει απόλυτα την Σάικ, που υποστήριζε ότι ο Ρονάλντο αντάλλασσε μηνύματα και φλέρταρε και άλλες όσο ήταν μαζί. Όμως να φλερτάρει με μια που της μοιάζει τόσο πολύ την έκανε να χοροπηδήσει από τα νεύρα

Η Πέριτς είπε ότι η σχέση της με τον Κριστιάνο ήταν στιγμιαία, ενώ συμπλήρωσε πως ο Πορτογάλος δεν είναι καθόλου σνομπ και συμπεριφέρεται σαν κοινός θνητός!

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της εντυπωσιακής Σέρβας…

kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric kristina peric



Spread the love