Spread the love


Ο λόγος για την Courtney A Stodden, που γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1994 (ηλικία 22) στην Τακόμα, της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, έχει ύψος 1,6 μέτρα και είναι ότι πιο ζουμερό και φρεσκοχωρισμένο κυκλοφορεί στα social media με εκατομμύρια θαυμαστές να θέλουν να την «πάρουν» από πίσω.

Η Courtney A Stodden υπήρξε σύζυγος του 50χρονου Νταγκ Χάτσισον (Doug Hutchison που παντρεύτηκαν το 2011 όταν ήταν μόλις 16 ετών και έχει γίνει χαμός) αλλά τώρα κυκλοφορεί μόνη της και θέλει να αξιοποιήσει κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί μπροστά της.

Η αρχή της καριέρας της έγινε με πολύ επεισοδιακό τρόπο όταν έλαβε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή «Celebrity Big Brother» ..

Δείτε την σελίδα της: courtneystodden.com

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε για την υπέροχη ξανθιά, ότι ξεκίνησε στη βιομηχανία του θεάματος με την συμμετοχή της σε καλλιστεία, η Miss Teen USA Washington το 2010, και μετά από αυτή την τεράστια εμπειρία συνέχισε ως μοντέλο..

Η 22χρονη ξανθιά ζωντοχήρα, είναι ό,τι πιο καυτό κυκλοφορεί αυτή την εποχή στα social media, αφού οι καυτές πόζες της είναι συχνές και προκαλούν ντελίριο στο διαδίκτυο αφού το πλούσιο ντεκολτέ της τα σαρώνει όλα.

Η σέξι ξανθιά τηλεπερσόνα αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ότι έχει κάνει sex tape, αλλά είπε πως κανένας χάκερ δεν θα μπορέσει να το διαρρεύσει στο ίντερνετ, τονίζοντας παράλληλα ότι σε αυτό συμμετέχει μόνο αυτή!

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με της δηλώσεις της έχει δεχθεί τέσσερις προτάσεις για να πάρει μέρος σε «ροζ» ταινία, ωστόσο τις έχει αρνηθεί… αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της γιατί αυτό το κορίτσι αξίζει να μην πάει χαμένο:



Spread the love