Spread the love


Κάθε φορά ξέρει να εντυπωσιάζει όσους την ακολουθούν από κοντά αλλά και τους φίλους της στα social media που την ακολουθούν. Αυτή τη φορά μας εξέπληξε ευχάριστα με ένα εντυπωσιακό φόρεμα που έβαλε φωτιά στην φαντασία μας.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου που στην τελευταία της βραδινή έξοδο τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων, αλλά και τα βλέμματα των παραστημένων με την ενδυματολογική της επιλογή.

Η γνωστή παρουσιάστρια βγήκε να διασκεδάσει με μια αποκαλυπτική εμφάνιση, αφού επέλεξε ένα κόκκινο φόρεμα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Παρά τις πολύ όμορφες και σέξι εμφανίσεις της, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι απείχε από το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

« Μιλάω εκ πείρας, οι γυναίκες είμαστε συναισθηματικές και μπορεί να απέχουμε καιρό από το σεξ ακόμα… και δύο χρόνια. Μπορεί να έχει τύχει όταν δεν είσαι σε σχέση ή περνάς έναν χωρισμό και έχεις έναν συγκεκριμένο άνθρωπο στο μυαλό σου και δεν έχεις όρεξη να συνευρεθείς ερωτικά με κάποιον άλλον, συμβαίνει αυτό. Εγώ προσωπικά λειτουργώ μόνο με το συναίσθημα».

Δείτε στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε την Κατερίνα Καινούργιου στις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

παρουσιάστρια παρουσιάστρια παρουσιάστρια katerina-kainoyrgiou-4 παρουσιάστρια

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» νέα για τη Κατερίνα Καινούργιου παίζουν εδώ



Spread the love