Spread the love


Μας άφησε άφωνους η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και ώρες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, ότι γνωστή παρουσιάστρια φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Η είδηση αυτή προκάλεσε έκπληξη στον χώρο της εγχώριας show biz καθώς κανείς δεν περίμενε ότι η πιο σέξι γυναίκα των ’90s  Άννα Μαρία Λογοθέτη θα μπορούσε να εμπλακεί σε μια τέτοια υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο πρώην σύζυγός της, Ιωάννης Μούστος, την εμφάνισε ως μέτοχο σε διάφορες εταιρίες που ελέγχονται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Έτσι, βρέθηκε μπλεγμένη, λόγω του πρώην συζύγου της, που μαζί του έχει αποκτήσει κι ένα γιο, σκερτσόζα κούκλα της μεσημεριανής τηλεοπτικής εκπομπής «321 ΑΝΤ1» που μεσουρανούσε την δεκαετίας των ’90ς και τάραζε τα λιμνάζοντα νερά με την φρεσκάδα των κοριτσιών που το παρουσίαζαν..

Σήμερα ασχολείται ερασιτεχνικά, με τη μεγάλη της αγάπη το ραδιόφωνο και ζει, όπως αναφέρει η ίδια με το επίδομα ανεργίας.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πρώην σύζυγος της είχε προφυλακιστεί παλαιότερα για την εμπλοκή του στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της ιστορίας του ελληνικού Χρηματιστηρίου, τις μετοχές-φούσκες.

Δείτε την Άννα Μαρία Λογοθέτη στο facebook

Δείτε την πρόσφατη ανάρτηση της για το ζήτημα που είδε το φως της δημοσιότητας:

annamarialogotheti

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ελληνίδα παρουσιάστρια

Ελληνίδα παρουσιάστρια

Ελληνίδα παρουσιάστρια

Ελληνίδα παρουσιάστρια

Ελληνίδα παρουσιάστρια

Ελληνίδα παρουσιάστρια

Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελληνίδα παρουσιάστρια Ελληνίδα παρουσιάστρια



Spread the love