Spread the love


Το 25χρονο μοντέλο Emily Ratajkowski είναι να μην φορέσει μαγιό, γιατί αν το φορέσει τότε ανεβάζει τους αντρικούς παλμούς στα ουράνια. Αναστέναξε όλη η παραλία με την κορμοστασιά της. Κι αν δεν πιστεύεις δες τις φωτογραφίες της.

Το πασίγνωστο μοντέλο ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών της στο instagram με μαγιό, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της και μας άφησε όλους σύξυλους.

Το κορμί της μέσα στο εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι στην παραλία, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2016 έκαναν το γύρο του κόσμου και της χάρισαν χιλιάδες likes αφού όσοι την παίρνουν από πίσω στο instagram της γκρινιάζουν όταν αργεί να ανεβάσει φωτογραφίες της.

Τι να πούμε για τα υπέροχα και γλυκό ψωμάκια της. Η Emily Ratajkowski είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μελαχρινά μοντέλα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, γατί από οπού περνάει σπέρνει τυφώνες και θερίζει πτώματα.

Είναι μόλις 25 ετών, με τεράστια καριέρα, έχει γεννηθεί στις 7 Ιουνίου, 1991 και εκτός από πασαρέλα έχει κοσμήσει με την παρουσία της όλα τα γυναικεία περιοδικά μόδας, και έχει κάνει μικρούς αλλά σημαντικούς ρόλους στον κινηματογράφο.

Τέλος, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο χαζεύοντας τις φωτογραφίες της στο instagram γιατί αυτό το κορίτσι αξίζει πολύ περισσότερο από 1000 λέξεις, αφού με 1,250 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να έχει περισσότερους από 8.7 εκατομμύρια ακόλουθους.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

Δείτε ακόμα:

Όλα τα «καυτά» θέματα της Emily Ratajkowski παίζουν εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love