Spread the love


Η Emmanuela Botto είναι η πιο «καυτή» τηλεπωλήτρια της Ιταλικής τηλεόρασης που έχει ξετρελάνει την γειτονική χώρα που αξίζει να δεις. Είναι το απολυτό όπλο πωλήσεις αφού εκτός ότι τα λέει καλά τα δίνει κιόλα και οι Ιταλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους.

Αν δεν έχετε δει την Ιταλίδα Emmanuela Botto τότε δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχει τόση επιτυχία η εκπομπή τελεμάρκετινγκ που παρουσιάζει.

Το γλυκό κορίτσι πουλάει μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες κοσμήματα και μπιζού, αλλά με τέτοια προσόντα είναι μεγαλύτερο το αντρικό κοινό παρά το γυναικείο, αλλά αυτό δεν φαίνεται να την πτοεί.

Τα πολλά λόγια όμως είναι φτώχεια αφού τα βίντεο που ακολουθούν και οι φωτογραφίες της δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για παρερμηνείες.

Έτσι, η επιτυχία που σημειώνει είναι τεράστια, και οι άντρες συνεχίζουν να την παρακολουθούν και να αγοράζουν τα κοσμήματα που παρουσιάζει κάθε φορά για να τα κάνουν δώρο στις αγαπημένες τους.

Δείτε την στο facebook το facebook ΙΙ και στο κανάλι της youtube

Δείτε πολλά περισσότερα βίντεο εδώ: youtube κι εδώigioiellidiemanuela.org

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν και τα βίντεο που θα σας κόψουν την ανάσα:

Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto Emmanuela Botto



Spread the love