Spread the love


Η Emily Ratajkowski είναι μια από τις πιο διάσημες κοπέλες του μόντελινγκ και συχνά μας τρελαίνει για τις σέξι πόζες της, αλλά αυτή τη φορά έβαλε φωτιά στην φαντασία μας αφού τόλμησε να τα πετάξει όλα στην μπανιέρα της, με μόνο ένα ποτήρι κρασί στο χέρι της.

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε την σέξι πόζα της Emily Ratajkowski που πραγματικά αναστάτωσε όλους του φίλους που την ακολουθούν στα social media και της χάρισαν απλόχερα τα like τους.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι (Emily O’Hara Ratajkowski) είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1991 στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς. Μεγάλωσε κυρίως στην Καλιφόρνια όπου και έγινε γνωστή με την εμφάνισή της στο μουσικό βίντεο του Robin Thicke “Blurred Lines” το οποίο έγινε νούμερο 1 τραγούδι για το 2013 σε πολλές χώρες.

Μετά από αυτή την εμφάνιση, θεωρείτε ένα σύμβολο του σεξ. Το 2014 εμφανίστηκε στο περιοδικό Sport Illustrated στο τεύχος Swimsuit Issue και ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις σέξι πόζες της και αναστενάξτε με ανακούφιση:

Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Τέλος, θέλουμε να κλείσουμε αυτό το άρθρο με τις τελευταίες της φωτογραφίες που πραγματικά έδωσε τον καλύτερο εαυτό της. Για όσους δεν την γνωρίζουν και την βλέπουν πρώτη φορά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η  η 25χρονη Emily Ratajkowski είναι μια πολύ υποσχόμενη νέα Αμερικανίδα μοντέλα και ηθοποιός που γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1991.

Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Είναι από τα πιο όμορφα κορίτσια με διεθνή καριέρα και μας κάνει υπερήφανους.. γιατί όχι μόνο έχει τέλειες αναλογίες και τρέλανε όλους όσους την ακολουθούν αλλά φέτος μας «έστειλε» αδιάβαστους με τις σέξι πόζες της στα Χανιά της Κρήτης.

Η μελαχρινή καλλονή ήρθε στις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα κάνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους να ζηλέψουν από τις ομορφιές της της χώρας μας, και πιο συγκεκριμένα των Χανίων της Κρήτης.

Η Emily Ratajkowski δημοσίευσε τέσσερις φωτογραφίες από την Κρήτη, οι δύο από την φανταστική παραλία στα Σεϊτάν Λιμάνια, ένα μέρος το οποίο η Emily χαρακτήρισε ως «το πιο όμορφο που έχει δει ποτέ», ενώ οι άλλες δύο αναδεικνύουν τα πλούσια προσόντα της. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Δείτε ακόμα:

H Emily Ratajkowski αναστάτωσε το facebook (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Emily Ratajkowski διαφημίζει Ελλάδα με τα οπίσθιά της (ΦΩΤΟ)

Emily Ratajkowski: Η πιο απολαυστική της φωτογράφηση στο Bazaar (ΦΩΤΟ)



Spread the love