Spread the love


Η Ειρήνη Παπασυννεφάκη είναι μια κοπέλα από την Λάρισα, θέλει να μπει στην Ιατρική ενώ όπως δηλώνει δεν λέει όχι στην προοπτική να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο της μόδας. Διατηρεί όμορφο instagram και αξίζει να την δεις.

Η Ειρήνη Παπασυννεφάκη γεννήθηκε και ζει στη Λάρισα. Είναι ακόμη μαθήτρια της γ’ λυκείου, αλλά έχει υψηλούς στόχους, καθώς θέλει να σπουδάσει Ιατρική. Της αρέσει πολύ να περνά τον χρόνο της με άτομα που αγαπάει.

Σύμφωνα με τις επιδιώξεις της θέλει να μπει στην Ιατρική, ώστε να βοηθά τους συνανθρώπους της, και δηλώνει λάτρης της μόδας και δεν κρύβει πως θα ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο του μόντελιγκ, όπως μάρτυρα και ο προσωπικώς της λογαριασμός στο instagram.

Μάλιστα, δηλώνει πάντα περιποιημένη και ψύχραιμη, ό,τι κι αν συμβεί, και είναι πολύ πεισματάρα και το πείσμα της δεν την οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Επίσης αναφέρει ως το πιο δυνατό της σημείο την ειλικρίνειά της, και της αρέσει να κάνει βόλτες στο κέντρο της πόλης μαζί με τις φίλες της.

Η αλήθεια είναι ότι περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο, αφού η γυμναστική, η ζωγραφική και το διάβασμα ενός καλού λογοτεχνικού βιβλίου.

Για το ιδανικό αρσενικό πιστεύει πως «είναι αυτός που μπορεί να την κάνει να νιώσει μοναδική, ο ευγενικός και ειλικρινής άντρας».. Οι ευχές της είναι «να ξεπεράσει η Ελλάδα τα οικονομικά προβλήματα, να υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο και να υπάρχει παγκόσμια ειρήνη».

Εμείς της ευχόμαστε όλες οι ευχές της να ευοδωθούν μια που ότι κι αν αποφασίσει να ακολουθήσει στην ζωή της μπορεί να το καταφέρει.

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αν τύχη να περάσεις από την Λάρισα θα την δεις «πάντα περιποιημένη και ψύχραιμη σε ο,τι και αν συμβεί».

Είναι αξιοπρόσεχτο το γεγονός ότι στο instagram κατάφερε με μόνο 123 δημοσιευμένες φωτογραφίες της να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 9,175 φίλοι της που συνεχώς την επιβραβεύουν για τις πόζες της.

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη Ειρήνη Παπασυννεφάκη



Spread the love