Spread the love


Η πασίγνωστη pop σταρ Jennifer Lopez έδωσε συναυλία στήριξης στην υποψήφια για την αμερικανική προεδρία Χίλαρι Κλίντον στο Μαϊάμι, εχθές 30 Οκτωβρίου 2016 στο Miami, και για να πείσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους έδειξε τα μεγάλα της όπλα.

Η 46χρονη Jennifer Lopez είναι μια πάρα πολύ γνωστή Λατινοαμερικάνα με τεράστια καριέρα στην Αμερική, ηθοποιός και τραγουδίστρια, που παρά τα χρόνια της βλέπουμε και στις φωτογραφίες της που ακολουθούν ότι διατηρείται σε μεγάλη φόρμα, κάνοντας τους θαυμαστές της να παραληρούν, ειδικά όταν έσκυβε.

Η Jennifer Lopez έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου 1969 και ακόμα είναι θεά, αλλά ακόμα και στις πολιτικές εκστρατείες δεν διστάζει να κάνει καλύτερα αυτό που ξέρει, να τραγουδάει και να μοστράρει το μεγαλύτερο υπέρ όπλο της, τα οπίσθιά της.

Πέταξε στην κυριολεξία τα ρούχα της και βγήκε στη σκηνή πιο σέξι από ποτέ και λικνίζοντας τους γοφούς της «μοίρασε εγκεφαλικά» στους θαυμαστές της.

Mε τα καμώματά της έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην προεκλογική εκστρατεία της υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Χίλαρι Κλίντον..

Αυτό θα πει προεκλογική εκστρατεία με ανεβασμένη θερμοκρασία.

Δείτε τη στο twitter το facebook και το instagram

Απολαύστε όλες τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez

Δείτε ακόμα:

Η Jennifer Lopez σε φωτό με 1 εκατ. likes

Jennifer Lopez: Η πιο «καυτή» 46χρονη της παγκόσμια μουσικής σκηνής (75 ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love