Spread the love


Η Πάολα έδωσε ένα «καυτό» φιλί στο στόμα στον Σάκη Ρουβά πάνω στην πίστα, και έκανε τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου να χειροκροτήσουν δυνατά επευφημώντας τους, αφού φέτος το χειμώνα είναι ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της παραλιακής.

Οι δύο τραγουδιστές μαζί με την Τάμτα έκαναν πρεμιέρα την Παρασκευή στο «Κέντρο Αθηνών». Όταν η Πάολα ανέβηκε στην πίστα μαζί με τον Σάκη Ρουβά η διασκέδαση «απογειώθηκε» ενώ αντάλλαξαν και ένα φιλί στο στόμα.

Η Lindsay Lohan με αφορμή το opening του club που ανοίγει με τον αγαπημένο της Ντένη Παπαγεωργίου πέρασε μια βόλτα για να απολαύσει την πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και της Πάολα στο Κέντρο Αθηνών.

Ο λόγος για την πρεμιέρα που έκαναν ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα στο Κέντρο Αθηνών, το βράδυ της Παρασκευής. Το πολυαναμενόμενο σχήμα ξεκίνησε δυναμικά τις χειμερινές του εμφανίσεις, αποδεικνύοντας και οι δυο πόσο πολύ το ήθελαν και οι δύο, αφού και στο παρελθόν είχαν επιχειρήσει να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους, χωρίς, ωστόσο, επιτυχία, γιατί η Πάολα τότε είχε προτιμήσει τον Βασίλη Καρρά και δικαίως, καθώς είχε γίνει λαϊκό προσκύνημα. Ωστόσο φέτος, τελικά, αποφάσισαν να κάνουν την συνεργασία που είχαν αφήσει στη μέση και η Πάολα με αυτό τον τρόπο να επιστρέψει δυναμικά στην νύχτα της Αθήνας.

Οι δυο τους δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν μέσω των social media τον κόσμο που βρέθηκε εκεί να τους στηρίζει με την Πάολα να γράφει «Αυτό ήταν μόνο η αρχή …!Η #stardome πρεμιέρα μας !» και τον Σάκη Ρουβά «Ευχαριστώωωωωω για την αγάπη σας !!!Ευχαριστώ όλους για τη συγκλονιστική #Stardome πρεμιέρα @kentroathinon. Αυτή είναι μόνο η αρχή».

Παράλληλα, λίγο πριν την πρεμιέρα ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε ένα πολύ αστείο βίντεο!

Μαζί στο σχήμα εμφανίζονται επίσης η Τάμτα και ο Κωνσταντίκος Κουφός.

Δείτε την Πάολα στο facebook

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Η επικοινωνία με τον κόσμο, είναι από τα δυνατότερα στοιχεία της Πάολα. Αυτό αναζήτησε με το πρώτο «καλησπέρα»  αλλά κάτι δεν πήγε καλά, όπως είπε η ίδια. «Είστε πολύ ήσυχοι, δεν γουστάρω καθόλου» είπε τραγουδίστρια, διακρίνοντας ένα «διαφορετικό» κοινό από αυτό που είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο έβαλε στοίχημα να τους ανεβάσει η ίδια. Πριν πει την «γνωστή» ατάκα της, ανέφερε πως είναι «η πρώτη φορά που το ζω αυτό, να ξέρετε».

Στο βίντεο θα δείτε, όλα όσα αναφέρουμε, ενώ στα σχόλια οι θαυμαστές τις διακρίνουν αυτό που εκλαμβάνει η τραγουδίστρια και γράφουν «τι ξενέρωτοι άνθρωποι, λες και πήγαν εκεί με το ζόρι», «δεν είσαι για τους ξενέρωτους Αθηναίους» και «έλα Θεσσαλονίκη να δεις τι θα γίνει».

Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα Πάολα

Δείτε ακόμα:

Η Πάολα έκλαψε μπροστά στην κάμερα



Spread the love