Spread the love


Η πανέμορφη παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου προέβη σε μια πολύ σέξι αποκαλύψεις on air στην εκπομπή της, ειδικά όταν φοράει ένα πολύ στενό ρούχο. Μάλιστα αποκάλυψε αν φοράει βρακί και στην εκπομπή της και έτσι απογείωσε την φαντασία των τηλεθεατών.

Η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Φτιάξε καφέ να στα πω» το πρωί της Πέμπτης αποκάλυψε ότι κάνει εμφανίσεις χωρίς εσώρουχο, και προκάλεσε πανικό στην αντρική φαντασία.

Η Κατερίνα Καινούριου, εκτός από πανέμορφη και εντυπωσιακή πολλές φορές μας καθηλώνει από την έντιμη ειλικρίνειά της, είτε για την προσωπική της ζωή είτε για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Αυτή τη φορά το παντελόνι με τα διάφανα πλαϊνά σχέδια που φορούσε η Τάμτα στην συνέντευξη τύπου προκάλεσε σχόλια, αλλά και αποκαλύψεις, αφού απαραίτητο ήταν για την τραγουδίστρια να επιλέξει να μην φοράει εσώρουχο γιατί θα φαινόταν μέσα από το πολύ σέξι φόρεμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου διαπίστωσε ρωτώντας την κάμερα: «Καλέ η Τάμτα είναι χωρίς βρακί;» συνεχίστηκε με χαρακτήρα εξομολογήσεις..

«Συγγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Είναι κακό να μην φοράς βρακί καμιά φορά; Δηλαδή συγγνώμη, εμένα μου έχει τύχει. Όχι στην εκπομπή.»

Όταν οι συνεργάτες της την ρώτησαν αν σε κάποια δημόσια εμφάνιση της ήταν χωρίς εσώρουχο, εκείνη ξέσπασε σε γέλια, μην κρύβοντας την «ενοχή» της.« Ρε παιδιά άμα είναι πολύ στενό το ρούχο μπορεί να μην… Εγώ όταν φοράω κάτι πολύ στενό, αν είναι να βάλω θα βάλω αυτά τα χωρίς ραφές.»

Δείτε στο twitter το facebook και στο instagram

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Κατερίνα είναι το ίδιο όμορφη και όταν κυκλοφορεί χωρίς σουτιέν, αφού έχει τέλειο στήθος και μας αρέσει να το βλέπουμε, αλλά και την ίδια να μας το δείχνει.

Κατερίνα Καινούργιου Κατερίνα Καινούργιου

Έτσι, ας θυμηθούμε μια απίστευτη έξοδο με ένα πολύ καυτό κολλητό φόρεμα που διαγράφονταν το τέλειο σώμα της. Έτσι μπορέσαμε να διαπιστώσουμε ότι η Κατερίνα όχι μονό δεν φορούσε εσώρουχα αλλά το τέλειο στήθος έβγαζε μάτια.Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε ακόμα:

Τα πιο σέξι θέματα της Κατερίνας Καινούριου είναι εδώ (ΦΩΤΟ)



Spread the love