Spread the love


Γεννημένη στη Σενεγάλη, η Khoudia Diop, έζησε στο πετσί της το ρατσισμό καθώς δέχθηκε bullying για το ιδιαίτερα σκούρο χρώμα της. Κι όμως πήρε την πιο γλυκιά “εκδίκηση”.

Η Khoudia Diop, από τα 15 της έζησε στη Γαλλία, όπου συμμαθητές της, την κορόιδευαν και την ενοχλούσαν καθώς έχει ιδιαίτερα σκούρα απόχρωση. Κι όμως η Khoudia δεν το έβαλε κάτω. Ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σήμερα ζει ως επιτυχημένο μοντέλο στη Νέα Υόρκη, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει μια νέα ψηφιακή celebrity με πάνω από 200.000 ακολούθους στο Instagram.

Εκεί αυτοσυστήνεται με χιούμορ ως η “θεά της μελανίνης” και δηλώνει πως θέλει να εμπνεύσει κάθε άνθρωπο να αγαπήσει τον εαυτό του και να μην δέχεται την παρενόχληση από όπου κι αν προέρχεται. “Θέλω ειδικά τα νέα κορίτσια να μάθουν πως είμαστε όλες θέες, μέσα και έξω. Το μήνυμα μου είναι πως, το πώς δείχνεις δεν έχει σημασία εφόσον νιώθεις όμορφη μέσα σου”.

Εμείς δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε καθώς η Khoudia είναι εντυπωσιακή με την εξωτική της ομορφιά, αλλά φαίνεται ότι διαθέτει και την ωριμότητα και  την αυτογνωσία ώστε να προχωρήσει αυτοδύναμη στη ζωή της, που κάποιοι προσπάθησαν να… αμαυρώσουν. Ας πρόσεχαν!

khoudia-1 khoudia-2 khoudia-3 khoudia-4 khoudia-5

 



Spread the love