Spread the love


Η Kim Kardashian ανέβασε ακόμα μια φωτογραφία της, ως ξανθιά αυτή τη φορά εντελώς γυμνή. Αυτό το κορίτσι δεν μασάει τα λόγια του και δεν φοβάται να «τσαλακώσει» το προφίλ της, αφού τολμάει να ποστάρει selfies στον καθρέφτη της, εντελώς μα εντελώς γυμνή.

Τι κι αν παντρεύτηκε, τι και αν απέκτησε παιδί, εντούτοις συνεχίζει να προκαλεί τους φίλους που την ακολουθούν. Το κορίτσι που έγινε γνωστό από το οικογενειακό piallity τηλεπαιχνίδι, και εν συνεχεία για τα υπερμεγέθη οπίσθιά της, έχει γίνει ένα fashion icon που μας έχει αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό.

Αν και τη μεγαλύτερη δημοσιότητα στην ζωή της την πήρε δυο φόρες, προσπαθεί κάθε φορά να προκαλεί και να στρέφει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας με το μόνο τρόπο που ξέρει καλύτερα. Να θυμίσουμε ότι είχε προκαλέσει χαμό με το sex tape της, και όταν φωτογραφήθηκε γυμνή εστιάζοντας ο φακός πάνω στα γυμνά οπίσθιά της.

Η 35χρονη Kim Kardashian γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1980 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, έχει ύψος: 1,59 μέτρα, και είναι μια Αμερικανίδα Αρμενικής καταγωγής.

Δείτε την σελίδα της: kimkardashianwest.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Kim Kardashian Kim Kardashian

Μάλιστα, κυκλοφόρησε το βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία θύμα της οποίας ήταν η Kim…

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την ένοπλη ληστεία στο ξενοδοχείο της Kim Kardashian στο Παρίσι. Η σταρ παραμένει ακόμα και σήμερα σοκαρισμένη κάτι που έχουμε καταλάβει και μέσα από τα social media. Δεν έχει κάνει ούτε ένα upload, κάτι που για την Kim είναι πρωτόγνωρο. Ούτε και δημόσιες εμφανίσεις, για να είμαστε ειλικρινείς.

Το radaronline, κυκλοφόρησε ένα βίντεο από το ξενοδοχείο του Παρισιού. Οι πρώτες ώρες μετά την ένοπλη ληστεία βρήκαν την Kim στον καναπέ με αρκετούς αστυνομικούς στο πλευρό της. Και ενώ εκείνη είχε δηλώσει πως κλάπηκαν τα δύο της κινητά, το βίντεο τη δείχνει να κάνει… βιντεοκλήση με κάποια  συσκευή.

Το διαμέρισμα επίσης φαίνεται αρκετά τακτοποιημένο και εκείνη  είναι, εξωτερικά τουλάχιστον, ιδιαίτερα ήρεμη και δείχνει να μην δίνει σημασία στις έρευνες των Αρχών.

Σε πλάνο του βίντεο φαίνεται ο καρπός του χεριού της Kim ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα σημάδι δεσίματος. Επίσης αρκετές πόρτες από το διαμέρισμα δεν έχουν ίχνος παραβίασης. Προς το τέλος του βίντεο βλέπουμε και μια flatscreen τηλεόραση παρατημένη στην έξοδο από τους ληστές.

Τα συμπεράσματα δικά σας! Η Kim πάντως έχει αρχίσει ήδη να στέλνει μηνυτήριες επιστολές σε διάφορα έντυπα που χαρακτηρίζουν τη ληστεία ως “στημένη”.



Spread the love