Spread the love


Η Kristina Mendonca είναι ότι πιο όμορφο έχεις δεις γιατί είναι μια μίξη αυστραλιανής ομορφιάς και Βραζιλιάνας. Ποζάρει με μαγιό και κόβει την ανάσα, και οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάνουν τους φίλους της να της χαρίζουν απλόχερα τα Likes γιατί το αξίζει.

Μπορεί να μην την ξέρετε αλλά θα την μάθετε αφού τέτοια κορμιά σπανίζουν. Η σέξι Αυστραλιανή, Kristina Mendonca, που έχει και άγγιγμα βραζιλιάνικης ομορφιάς καθώς κατάγεται από εκεί είναι ανεξερεύνητος παράδεισος.

Μεγάλες εταιρίες μόδας και όχι μόνο έχουν συνεργαστεί μαζί της, γιατί διαθέτει πολλά προσόντα! Έχει πλούσια ξανθά μαλλιά, baby face, αψεγάδιαστο και γυμνασμένο κορμί και ο λογαριασμός της στο Instagram 1,066 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να αποκτήσει 200 χιλιάδες followers.

Το ερωτικό πλάσμα, Kristina, αγαπά τις παραλίες και της αρέσει να εκφράζει πολλά προσωπικά της πράγματα μέσω του Instagram και αυτό που λατρεύει είναι να περνά όλη την μέρα στην θάλασσα. Της αρέσει ο άντρας να την παρασύρει σε νέα ερωτικά μονοπάτια και περιπετειώδης εμπειρίες.

Τέλος, και για να βάλουμε τα πράγματα σε μια ορθή τάξη πρέπει να επισημάνουμε ότι η Kristina Mendonca είναι μια πανέμορφη κοπέλα με γονείς από Βραζιλία και Ολλανδία, αλλά γεννήθηκε στην Νιούκαστλ, του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η 19χρονη είναι ένα από τα πιο «hot» νέα πρόσωπα μοντέλων που οι φωτογραφίες της κάνουν θραύση.

Δείτε τη στο το Facebook και στο Instagram

Απολαυστε όλες τις φωτογραφίες της:

Kristina Mendonca

Kristina Mendonca

Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca

Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca Kristina Mendonca



Spread the love