Spread the love


Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι σαν το κόκκινο κρασί. Όσο μεγαλώνει τόσο μεστώνει και αφήνει μια πιο γλυκιά γεύση στο στόμα. Και βέβαια η ίδια το ξέρει καλά (και ποια γυναίκα άλλωστε δεν γνωρίζει το πόσο γοητευτική είναι και ποια είναι τα πιο σέξι της σημεία…).

Η Μάγκυ όμως είναι και ψυχάρα, οπότε στο Instagram της, προσφέρει συχνά στους χιλιάδες θαυμαστές της  εικόνες που καίνε εγκεφαλικά κύτταρα. Και προτιμά ιδιαίτερα να μας δείχνει την ατελείωτη πλάτη της που καταλήγει σε ένα ζευγάρι γλουτών, που δίκαια είναι από τα πιο διάσημα στην Ελλάδα, φορώντας αποκαλυπτικά φορέματα, με ανοιχτή πλάτη.

Να τα λέμε κι αυτά, αφού η αγαπημένη μας Μάγκυ, ακόμα και στα 46 της, δεν διστάζει να μας «μαγεύει» τακτικά ..

Δείτε τε την στο facebook και στο instagram

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Συλβεστρίδη, αφού μετά από ένα διάστημα που έμειναν χώρια, είναι ξανά μαζί ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι μίλησε στο πρωινό και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την απόκτηση παιδιού. Ο σύντροφός της έχει ήδη ένα παιδί, τον Δημήτρη όπου η Μάγκυ το αγαπά πολύ και το έχει σαν δικό της. «Αν δεν είχα τον Δημήτρη ενδεχομένως να είχα μπει στην διαδικασία να είχαμε κάνει δικό μας. Πάντα ο Αλέξανδρος ήθελε, εγώ είμαι το ελεύθερο πνεύμα» είπε μεταξύ άλλων η 46χρονη και ο Αλέξανδρος τόνισε: «θα κάνουμε τώρα, θα βάλουμε μπροστά» και η Μάγκυ τόνισε: «γιατί όχι; Ποτέ δεν είναι αργά»!

Δείτε και πείτε “ευχαριστώ Μάγκυ”!

Δείτε ακόμα:

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου μας κόλασε

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου τα δίνει όλα με μαγιό



Spread the love