Spread the love


Η Μαριλού Μοράλες (Marilou Morales) είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακό κορίτσια του ερωτικού κινηματογράφου που αγαπάει τον Ολυμπιακό και να φωτογραφίζεται προκλητικά για να θαυμάζουμε το κορμί της. Δείτε τη σε νέες πόζες και τρελαθείτε.

Μάλιστα, πολλές φορές μας έχει χαρίσει υπέροχες πόζες, και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι φωτογραφήθηκε για την Ολυμπιακό. Είναι το κορίτσι που από το Πανεπιστημιακό δίπλωμα Ιστορίας και Φιλοσφοίας έγινε πρωταγωνίστρια της Sirina και τρέλανε όλο τον κόσμο.

Η εξωτική και πολύ σέξι παρουσία της Μαριλού, ξεχωρίζει από τα δυο μεγάλα τατουάζ στα όμορφα και γυμνασμένα οπίσθιά της.. που μια φορά αν τα δεις αποκλείεται να τα ξεχάσεις. Είναι μια ξανθιά με τέλειες αναλογίες, γλυκό πρόσωπο που στο κρεβάτι ξέρει όλα τα κόλπα για να το ανατινάξει !!

Η Μαριλού Μοράλες είναι ακόμα ένα αστέρι του ερωτικού κινηματογράφου του Δημήτρη Σειρηνάκη, που πάντα ξέρει να διαλέγει κορίτσια.

Η Μαριλού έρχεται από την Πάτρα κει δεν ένα μια απλή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αφού το γυμνασμένο της κορμί και το υπέροχο και εκφραστικό της πρόσωπο παραπέμπει σε σταρ περασμένων δεκαετιών και μάλιστα πολλές φορές κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται είναι Ελληνίδα ή είναι μια σταρ του εξωτερικού που επισκέπτεται συχνά την χώρα μας.

Δείτε τη στο facebook.com και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες

Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες Μαριλού Μοράλες

Δείτε ακόμα:

H Μαριλού Μοράλες αγαπάει τον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)



Spread the love