Spread the love


Η Νάντια Δούκα είναι μια κοπέλα που τρελαίνει τους άντρες, όπως τελείωσε στο πλατό της εκπομπής τον Μάρκο Σεφερλή και τον Θέμο Αναστασιάδη έτσι μας έχει τρελάνει κι όλους εμάς που την ακολουθούμε στο instagram.

Για όσους δεν την γνωρίζουν η Νάντια Δούκα είχε στο παρελθόν εμφανιστεί στην εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με την εκρηκτική της παρουσία.

Η ξανθιά καλλονή έχει σπουδάσει χημικός τροφίμων και έχει παρακολουθήσει μαθήματα fitness. Πάντως, η πληθωρική γυμνάστρια αποτελεί το «νέο αίμα» στην ελληνική τηλεόραση και έχει όλα τα προσόντα για να κάνει μεγάλη καριέρα στον χώρο.

Η αλήθεια είναι ότι όλοι ζητάμε μια ευκαιρία για να ξεκινήσει η καριέρα μας, και αυτή την ώθηση την έλαβε μια χαρά. Από τότε έχει βρει πολλούς φίλους της να την ακολουθούν στο instagram, κι έφτιαξε δική της σελίδα στο Facebook για να μην μένει κανένας παραπονούμενος.

Η κοπέλα και πολύ γυμνασμένο σώμα έχει, και ότι φορέσει της πάνε. Αλώστε εδώ και λίγο καιρό έχει μπει για τα καλά στο μυαλό μας και την παίρνουμε από πίσω σε κάθε της βήμα, σε κάθε φωτογραφία που ανεβάσει, αφού μας αφήνει να θαυμάζουμε το υπέροχο στήθος της και τους καλοσχηματισμένους της γλουτούς.

Δείτε την στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν μέχρι το τέλος:

Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα nantia-douka-41aaaa Νάντια Δούκα Νάντια Δούκα nantia-douka



Spread the love