Spread the love


Τι κι αν ήρθε Οκτώβριος, η γνωστή Ελληνοαυστραλή ηθοποιός Olympia Valance επέλεξε τώρα να απολαύσει τις χαρές της θάλασσας και του ήλιου στο πανέμορφο νησί των ανέμων. Απολαύστε τη να κάνει παιχνίδι με τον ήλιο φορώντας το μπικίνι της.


Η Ελληνικής καταγωγής Αυστραλή ηθοποιός Olympia Valance με όμορφο μπικίνι πραγματοποιεί τις διακοπές της αυτό το χρονικό διάστημα στην πανέμορφη Μύκονο.

Η Olympia Valance έχει γεννηθεί στις 7 Ιανουαρίου 1993 και είναι μια πανέμορφη κοπέλα από την Αυστραλία, γνωστή και ως μοντέλο και αλλά και ως ηθοποιός, αφού οι περισσότεροι την γνωρίσαν μέσα από τον ρόλο της ως «Paige Smith» στη σαπουνόπερα «Neighbours.»

Στο instagram ανεβάζει πολύ όμορφες φωτογραφίες της, που κόβουν την ανάσα, και κάνει τους θαυμαστές της να της χαρίζουν like και σχόλια που την κάνουν χαρούμενη.

Το πραγματικό της όνομα είναι Ράικο Βουκαντίνοβιτς, αφού ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της μια δυναμική Ελληνίδα της Αυστραλίας. Η μητέρα της όμως ξανά παντρεύτηκε τον σταρ της ροκ Ross Wilson κι έτσι είναι η τρίτη κατά σειρά από οκτώ αδέλφια.

Η μητερα της Ολυμπία είναι η Τάνια Γκόγκος, κόρη του Δημήτρη Γκόγκου, από τη Χίο, ιδρυτή της εφημερίδας «Νέος Κόσμος», η οποία θεωρείται η πιο πετυχημένη ξενόγλωσση της Αυστραλίας και σίγουρα από τις μεγαλύτερες του απόδημου Ελληνισμού.

Αυτό το κορίτσι ξεχωρίζει για το ήθος της, αφού όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα γι αυτή. Οι συνάδελφοι της αλλά και οι φίλοι της την λατρεύουν, κι αυτή δεν ξεχνά την πατρίδα της την Ελλάδα.

Μάλιστα, προσπαθεί να την επισκέπτεται, όποτε μπορεί, όπως έκανε κι αυτή τη φορά. Η Μύκονος μοιάζει ομορφότερη αυτή την εποχή, ιδικά όταν βλέπει τέτοια κορμιά να πατάνε πάνω της.

Δείτε την σελίδα της: olympiavalance.com

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance

Τέλος, δείτε και ορισμένες από τις τελευταίες της που ανεβάζει στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance olympia-valance-11 olympia-valance-12 olympia-valance-13 Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance Olympia Valance olympia-valance-9



Spread the love