Spread the love


Μεγάλο χαμό προκάλεσαν στην θρησκευόμενη Βραζιλία όταν οι υποψήφιες για τον διαγωνισμό Miss οπίσθια φωτογραφήθηκαν προκλητικά σε μια πόζα που παραπέμπει στο Μυστικό Δείπνο. Βέβαια έτσι αυτός ο διαγωνισμός έλαβε ακόμα μεγαλύτερη δημοσιότητα.

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν για τη φωτογράφισή τους ως άλλος Μυστικός Δείπνος, σε μια πόζα που προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια, από όλες τις θρησκευτικές κοινότητες, αφού όπως είπαν δεν παίζουμε με τα θρησκευτικά αισθήματα του λαού.

miss-bumbum-1

Σάλο έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η φωτογράφιση των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό Μις Οπίσθια 2016 ως οι 12 Απόστολοι και ο Χριστός στον Μυστικό Δείπνο.

miss-bumbum

Θρησκευτικοί ηγέτες στη χώρα κάνουν λόγο για «βαθιά προσβλητική» φωτογραφία. Φανταστείτε να προσέβαλαν με αντίστοιχο τρόπο τον Προφήτη Μωάμεθ ή την ιερή βίβλο των μουσουλμάνων, το Κοράνι.

Στο καρέ φαίνονται τα κορίτσια να αναπαριστούν τον περίφημο πίνακα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, με την υποψήφια που μέχρι στιγμής θεωρείται ότι έχει τα καλύτερα οπίσθια να έχει λάβει τη θέση του Ιησού Χριστού.

misikos-deipnos

Ο διαγωνισμός Miss Bumbum διεξάγεται για έκτη φορά στη Βραζιλία και πάντα συγκεντρώνει τα περισσότερα αμφιλεγόμενα σχόλια αν και οι συμμετέχουσες σε αυτόν συχνά γίνονται εξαιρετικά διάσημες και στη συνέχεια διαγράφουν καριέρα που τους αποφέρει μεγάλες περιουσίες.

misikos-deipnos-1

Στον διαγωνισμό αρχικά μετέχουν 25 υποψήφιες, μια για κάθε πολιτεία της Βραζιλίας, και τελικά επιλέγονται 15 οι οποίες θα παλέψουν στον τελικό της 9ης Νοεμβρίου.

miss-bumbum-ok miss-bumbum-4

Δείτε ακόμα:

Miss Bum Bum: Ψηφίστε τώρα ζωντανά τα πιο όμορφα οπίσθια (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love