Spread the love


Η Silvia Caruso είναι ένα πανέμορφο μοντέλο από την Ιταλία που προκαλεί πανικό όπου κι αν εμφανιστεί, αυτή τη φορά όμως μας τελείωσε με τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Σαντορίνη. Δεν υπάρχουν λόγια, να περιγράψουμε το αποτέλεσμα.

Η Silvia Caruso έχει γεννηθεί στην ρομαντική Ρώμη, είναι μοντέλο και όπου σταθεί και όπου βρεθεί ανάβει πυρκαγιές! Η μεσογειακή ομορφιά της εξάπτει την φαντασία των αντρών και η σεξουαλικότητα της αναδεικνύεται σε κάθε της εμφάνιση.

Το καλοκαίρι επισκέφτηκε το νησί της Σαντορίνης, απολαμβάνοντας την μαγική θέα από τον μπαλκόνι της. Δεν σταμάτησε λεπτό να βγάζει φωτογραφίες και να προκαλεί με τις καυτές της πόζες, αφού της αρέσει να κυκλοφορεί με το μικροσκοπικό της μπικίνι όλη μέρα.

Για όσους δεν την γνωρίζουν, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Silvia Caruso είναι ένα διάσημο μοντέλο της Ιταλίας με υπέροχο πρόσωπο και αψεγάδιαστο κορμί με προσωπικότητα που αναστατώνει τα Social Media

Έγινε περισσότερη αναγνωρίσιμη μετά από αναρτήσεις της MAVRIN που είναι ιστότοπος μοντέλων (δείτε το κανάλι στο youtube δείτε του και το instagram)

Η Silvia απέκτησε τεράστια φήμη μέσα από τις φωτογραφίες της που ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι με 261 δημοσιεύσεις κατάφερε να την ακολουθούν περισσότεροι από 817 χιλιάδες φίλοι της στο Instagram.

Είναι από τα μοντέλα που δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή. Μάλιστα θα δυσκολευτείς εάν ψάξεις για το βιογραφικό της αφού αυτό το κορίτσι θέλει να μιλά με το κορμί της και την δουλειά της. Έχει  όλα τα χρόνια μπροστά της, καθώς και τις τέλειες αναλογίες για να κάνει μια πραγματικά μεγάλη καριέρα, αφού δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη.

Δείτε την σελίδα της στο oxyj33.tumblr.com

Δείτε τη στο το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Silvia Caruso

Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso

Απολαύστε και τις πιο εντυπωσιακές της φωτογραφίες που ανεβάζει στην σελίδα της στο tumblr.com

Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso Silvia Caruso



Spread the love