Spread the love


Ο λόγος για την Αναστασία Γιουσέφ (Anastasia Giousef) που είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο χώρο της ελληνικής show biz, και ο λόγος είναι πολύ απλός. Διαθέτει πολύ γυμνασμένο σώμα και υπέροχα οπίσθια μακράν καλύτερα από κάθε άλλη ύπαρξη.

Η Αναστασία είναι χορεύτρια, που διαθέτει εκρηκτική παρουσία όπου κι αν εμφανιστεί. Μάλιστα οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για δεύτερες σκέψεις. Είναι αυτό που βλέπεις, μια δροσερή κοπέλα που αν δεν ήταν χορεύτρια κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν μοντέλο.

Έχει την στόφα της σταρ, διαθέτει πολύ εκφραστικό πρόσωπο με λαμπερό χαμόγελο και οι φωτογραφίες που ανεβάζει είναι δουλεμένες και καθόλου τυχαίες.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του, γιατί όταν πρόκειται για την δημόσια εικόνα της τα προσέχει όλα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μόνη της χειρίζεται τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, όποτε έχει άμεση επαφή με τους θαυμαστές της, που της χαρίζουν υπέροχα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της.

Δείτε τη στο το facebook και στο instagram

Αξίζει τον κόπο να απολύεται το φωτο-αφιέρωμα που ακολουθεί:

Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ Αναστασία Γιουσέφ

Τώρα ρίξε μια ματιά και στο instagram:



Spread the love