Spread the love


Σχεδόν τέσσερα χρόνια πίσω, και μετά από διαδικτυακή ψηφοφορία είχε αναδειχθεί Miss Sirina 2012 η Αγγελική Αθανασάκη. Μια μελαχρινή πιτσιρίκα που τότε είχε κάψει καρδιές με την ανέμελη και «ανυποψίαστη» ματιά. Όσο για τα υπόλοιπα τα αφήνουμε στα μάτια σας.

Την ανακάλυψαν στις καλοκαιρινές της διακοπές, κι έτσι μπήκε στην κλήρωση και κέρδισε το τριήμερο στη Σαντορίνη. Ένας καλός της φίλος την παρότρυνε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό με το κίνητρο αν κερδίσει να πάνε μαζί!

Η Miss Sirina αποκαλύπτει ότι δεν αντέχει την πίεση, την γκρίνια και τη ζήλια σε μια σχέση. Αν ένας άντρας θέλει να την κατακτήσει θα πρέπει να σέβεται πάνω από όλα τις επιλογές της και είναι έτοιμη να του δοθεί ολοκληρωτικά χωρίς κανένα ταμπού!

Η σέξι Αγγελική πιστεύει στον έρωτα, αλλά θέλει να ζήσει στο έπακρο, σε συνδυασμό με το συναίσθημα. Επίσης, δε θα δίσταζε να κάνει γυμνή φωτογράφιση αν φυσικά το ποσό είχε αρκετά μηδενικά!
Έτσι, έπειτα από διαδικτυακό διαγωνισμό που διεξήγαγε, Miss Sirina αναδείχθηκε η εκρηκτική μελαχρινή Αγγελική Αθανασάκη.

Η νικήτρια του διαδικτυακού διαγωνισμού μας, η πανέμορφη Αγγελική, εντυπωσίασε με την εκρηκτική της εμφάνιση και κατέκτησε άξια τον τίτλο της Miss Sirina 2012.

Δείτε τι έλεγε τότε:

Αγγελική, πες μας τι σκέφτηκες προτού στείλεις τη φωτογραφία σου για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό της Sirina;

Μπαίνω συχνά στο site της Sirina και, όταν είδα το διαγωνισμό, σκέφτηκα πως θα ήταν μια καλή ευκαιρία για μένα να κερδίσω ένα όμορφο τριήμερο στη Σαντορίνη. Είχα βγάλει κάποιες φωτογραφίες στην παραλία που πηγαίνω για μπάνιο και τις έστειλα…

Υπήρξε κάποιος που σε έπεισε πως μπορείς να τα καταφέρεις;

Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι στη ζωή μου που πιστεύουν σε μένα και στις δυνατότητές μου. Ένας από αυτούς με παρότρυνε να λάβω μέρος στο διαγωνισμό, αλλά είχε κι εκείνος ισχυρό κίνητρο, αφού ξέρει πως θα τον πάρω μαζί μου στη Σαντορίνη…

Τι σε γοητεύει σε έναν άντρα;

Μου αρέσει να είναι δυναμικός, αληθινός τζέντλεμαν και να με σέβεται γι’ αυτό που είμαι.

Και τι σε ξενερώνει;

Δεν αντέχω καθόλου την γκρίνια και τη ζήλια. Επίσης, δεν μου αρέσει να με πιέζουν να κάνω κάτι το οποίο δεν θα ήθελα.

Ο σύντροφός σου θα ζηλέψει αν σε δει σε μια προκλητική φωτογράφιση;

Είμαι σίγουρη πως ο άντρας που έχω στο πλευρό μου με γνωρίζει καλά και σέβεται τις επιλογές μου.

Αληθεύουν οι φήμες πως αυτή την εποχή έχεις σχέση με έναν γνωστό μπασκετμπολίστα;

Έχω ακούσει κι εγώ τη φημολογία σχετικά με έναν παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά δεν θα ήθελα να το σχολιάσω…

Εντυπωσιακά τα προσόντα της, προφανώς και κέρδισε με το σπαθί της!

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκη Αγγελική Αθανασάκηathanasaki-ageliki-ok2

Δείτε περισσότερα εδώ: sirina.tv



Spread the love