Spread the love


Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες με πολύ καυτό instagram και facebook, και πήγε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να κερδίσει τις εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό με διάφορα στήθους.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» και λίγο πριν αποχωρήσει από το πλατό της εκπομπής έπαιξε μαζί με τον Δημήτρη Σταρόβα το κλασικό παιχνίδι της εκπομπής, τη «Μπλόφα».

Ενώ το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε την απίθανη ερώτηση, όταν ο Δημήτρης Σταρόβας της είπε ότι έχει μπροστά του ένα μαρούλι. «Το μαρούλι τι χρώμα είναι;», ρώτησε, κάτι που έφερε την αντίδραση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κρίνουμε την Δήμητρα από αυτή την «κακή» στιγμή αφού είναι το καμάρι της Ελλάδος. Τέτοια μοντέλα δεν υπάρχουν, αφού στη μόδα καριέρα κάνουν οι ξανθιές, μα όταν έχει την κράση της Δήμητρας τότε το πράγμα παίρνει άλλη τροπή.

Το μοντέλο, που εκτός από τις εκπληκτικές φωτογραφίσεις που κάνει, και τις συνεργασίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό, συνεχίζει και δίνει το φιλί της ζωής στους φίλους της που την ακολουθούν στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Εκτός από τις όμορφες πόζες της μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους και κόλπα ομορφιάς, αφού είναι κάτι που γνωρίζει καλά και μοιράζει τις πληροφορίες απλόχερα στους φίλους της.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες και στο instagram με μόνο 606 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν 69,1 χιλιάδες διαδικτυακοί της φίλοι.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε ορισμένες από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της που ανεβάζει:

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη Δήμητρα Αλεξανδράκη



Spread the love