Spread the love


O Τόνι Σφήνος είναι ο κορυφαίος cult καλλιτέχνης τού σήμερα, ένα αστέρι που γεννήθηκε μέσα στην οικονομική κρίση και αλλά κατάφερε να την ξεπεράσει.. Ο Τόνι Σφήνος άφησε για λίγο τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, έβγαλε την περούκα και πήγε στο θέατρο με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού.

Ωστόσο, το ποιος πραγματικά είναι ο Tonis Sfinos παραμένει επί της ουσίας άγνωστο, καθώς μέρος της όλης σαγήνης που εκπέμπει η φιγούρα του είναι η μυθολογία την οποία έχει πλάσει ο ίδιος γύρω από τον εαυτό του. Είναι ο Θάνος Κιούσης από τον Άγιο Ελευθέριο ή ο Αντώνης Σφηνόπουλος από τα Καλάβρυτα;

Ο Τόνι Σφήνος άφησε για λίγο τις εκκεντρικές του εμφανίσεις, έβγαλε την περούκα και πήγε στο θέατρο με τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού.

Όπως ήταν αναμενόμενος ελάχιστοι τον αναγνώρισαν καθώς τίποτα πάνω του δε θύμιζε τον εκκεντρικό τραγουδιστή και showman.

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε τον καλλιτέχνη με τη σύζυγό του στο θέατρο του ACS Athens όπου πήγαν να δουν την παράσταση «Ο θησαυρός του μακαρίτη».

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Τόνι Σφήνος παντρεύτηκε την όμορφη αγαπημένη του, Ιωάννα Γραμματικού, σε ένα ρομαντικό γάμο στις Σπέτσες στα μέσα Ιουλίου 2016.

Δείτε τον στο facebook και στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος Τόνι Σφήνος



Spread the love