Spread the love


Επιτέλους, μετά από έξι μήνες αγωνίες πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τα πιο όμορφα οπίσθια της Βραζιλίας και εστεμμένη Miss Bumbum είναι η Erika Canela που ξεπέρασε εύκολα τις 15 φιναλίστ και πανηγύρισε την νίκη με την καρδιά της.

Πραγματοποιήθηκε με σχετική επιτυχία ο έκτος διαγωνισμός Miss Bumbum Βραζιλίας 2016, για να βραβεύσει τα ομορφότερα οπίσθια της Βραζιλίας. Είναι ένας διαγωνισμός με παγκόσμια αναγνώριση, αφού σε όλα τα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη υπάρχει αναφορά σε αυτόν, αλλά και εκτεταμένα αφιερώματα στην νικήτρια Erika Canela.

Η 24χρονη Erika Canela, είναι εκπρόσωπος της Bahia, ξεπέρασε με σχετική ευκολία τις άλλες 15 φιναλίστ στο διαγωνισμό που έλαβε χώρα σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση Σάο Πάολο την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016.

Εκτός από το στέμμα και πιο τον όμορφο τίτλο ου έχει μεγάλη αξία για της Βραζιλιάνες καλλονές, κέρδισε ένα συμβόλαιο διαφήμισης και δέσμευση για εξώφυλλο στο περιοδικό «Sexy» που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Στη δεύτερη θέση ήρθε η Dany Moraes, και τρίτη η Santa Catarina.

Δείτε το site: missbumbumbrasil.com

Επίσης, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, ο διαγωνισμός Miss Bumbum 2016 είχε διαγωνιστικό τμήμα και για γυναίκες άνω των 50 ετών, που τις χαρακτηρίζουν ως Miss Butt, και φέτος τον τίτλο κέρδισε η BBB Geralda.

Δείτε τον διαγωνισμό Miss Bumbum στο instagram

Τέλος, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Erika Canela έγινε πολύ γνωστή στην Βραζιλία μετά από απίστευτους χορούς, που έδωσε ρεσιτάλ κουνώντας το κορμί της, στο γνωστό σαμποδρόμιο του Ρίο, αλλά τώρα της ανοίγονται διάπλατα οι πόρτες για μια «παγκόσμια» καριέρα.

Δείτε τη στο instagram και στο facebook

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν:

Erika Canela Erika Canela Erika Canela Erika Canela Erika Canela Erika Canela Erika Canela Erika Canela

Miss Bumbum Miss Bumbum Miss Bumbum Miss Bumbum Miss Bumbum Miss Bumbum Miss Bumbum Miss Bumbum Erika Canela Erika Canela Erika Canela Erika Canela

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες: noticias.bol.uol.com.br

 

 

 



Spread the love