Spread the love


Η Φρειδερίκη Μέμμου είναι ένα νέο πρόσωπο στο χώρο της μόδας παράλληλα με της σπουδές της στα ΤΕΙ Σερρών. Κατάγεται από την Ηγουμενίτσα, αλλά αγαπάει την Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη που τις δίνει έναν άλλο αέρα. Δείτε τη

Η Φρειδερίκη είναι μια πολύ εντυπωσιακή μελαχρινή φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Σερρών. Μάλιστα έχει λάβει μέρος και σε διαγωνισμό ομορφιάς και χάρηκε την διάκριση.

Είναι στο ζώδιο «Λέων» και από πολύ μικρή είχε έντονη αγάπη για τον τόπο της, ασχολιόταν πολλά χρόνια με παραδοσιακούς χορούς συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις της περιοχής της και φυσικά στη παρέλαση 25 Μαρτίου που ακολουθούσε μετέπειτα και εκδήλωση τοπικών χορών.

Ξεκίνησε από τα 17 της χρόνια να εργάζεται σε νυχτερινά μαγαζιά ακολουθώντας αργότερα και διάφορα promotion. Έχει πάθος με το κολύμπι το τρέξιμο και την ισορροπημένη διατροφή. Πρόσφατα ξεκίνησε συνεργασία με το διαφημιστικό γραφείο UNIQUE στην Θεσσαλονίκη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της αναφέρθηκε για την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ. «Δεν το είχα ποτέ σαν φιλοδοξία. Απλά προέκυψε και το ένα έφερε το άλλο».

«Δεν είχα άγνοια απλά για να είμαι ειλικρινής, κάποια πράγματα τα περίμενα λίγο διαφορετικά αν και δεν απέχουν πολύ από αυτά που περίμενα».

Η Φρειδερίκη Μέμμου για την αντίδραση της οικογένειάς της είπε ότι: «Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή αντέδρασαν κάπως αρνητικά και η μητέρα μου αγχώθηκε επειδή είναι λίγο συντηρητικοί στην οικογένειά μου. Αλλά τώρα με στηρίζουν και με συμβουλεύουν».

Για την αγάπη στην Θεσσαλονίκη είπε ότι: «Είμαι της άποψης αργά και σταθερά.Προσπαθώ να μην λειτουργώ παρορμητικά.Ήθελα να είναι πιο ελεγχόμενη η όλη κατάσταση και γι αυτό επέλεξα την Θεσσαλονίκη.Αργότερα, εάν προέκυπτε κάτι αρκετά ενδιαφέρον, δεν θα είχα πρόβλημα να μετακομίσω στην Αθήνα. Δεν αποκλείω τίποτα».

Για τα επαγγελματικά της σχέδια : «Θα ήθελα να αποκατασταθώ επαγγελματικά πάνω σε αυτό που σπουδάζω, την διοίκηση επιχειρήσεων και παράλληλα όσο μπορώ να το συνδυάσω με το μόντελινγκ. Όσο αφορά σε προσωπικό επίπεδο είμαι ελεύθερη και δεν αφήνω και πολλά περιθώρια. Όσο για το μέλλον θα δείξει».

Δείτε πως περιγράφει τον ιδανικό άντρα: «Έξυπνος, γενναιόδωρος, υπομονετικός, περιπετειώδης. Να σέβεται και να θαυμάζει την σύντροφό του».

Όσο αφορά το φλερτ υποστηρίζει ότι: «Φυσικά και υπάρχει απλά λείπει το θάρρος και έχει χαθεί η ανθρώπινη επικοινωνία. Μας έχει απορροφήσει η τεχνολογία και αποξενωνόμαστε όλο και περισσότερο».

Το καλύτερο φλερτ το έχει λάβει στο δρόμο όταν: «Περπατούσε στον δρόμο χαλαρά πήγαινε σε επαγγελματικό ραντεβού και όσο περπατούσε πλησίαζε όλο και πιο κοντά σε έναν καλοντυμένο γοητευτικό άντρα που μιλούσε στο κινητό του, και αφού κοιτάχτηκαν έντονα εκείνος σταμάτησε μπροστά της συνεχίζοντας να μιλάει στο κινητό του και να λέει ότι έχει μπροστά του μια πανέμορφη γυναίκα, ένας άγγελος».

Τέλος θα πρέπει να αναφερθούμε σ ένα παράδοξο, αφού η Φρειδερίκη Μέμμου, είναι από τα κορίτσια που ως καλή συνήθεια έχει το τρέξιμο και κακή συνήθειά της υποστηρίζει ότι είναι το τσιγάρο.

Δείτε τη στο Facebook και στο Instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου  Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου Φρειδερίκη Μέμμου



Spread the love