Spread the love


Η Gayana Bagdasaryan είναι μια τέλεια κορμάρα από την παγωμένη Μόσχα, όπου κάνει καριέρα με το κορμί της. Έχει τον πιο τέλειο λογαριασμό, όπου και ανεβάζει τις πιο προκλητικές της πόζες της που τρελαίνουν στην κυριολεξία τους θαυμάστε της. Πραγματικά μοιράζει εγκεφαλικά.

Μετά το τελευταίο αφιέρωμα που πραγματοποιήσαμε στο κορμί της, ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες της που μας άφησαν άφωνους. Μάλιστα μας ευχαρίστησε για το αφιέρωμα που της κάναμε, και είπε να μας γλεντήσει παίρνοντας τις πιο τολμηρές της πόζες μπροστά στην κάμερα, για τα μάτια μας μόνο.

Είναι προφανές ότι είναι Αρμενικής καταγωγής, και πραγματικά κάνει καριέρα αφού έχει λογαριασμό σε όλα τα social media με τεράστια επιτυχία. Είναι από τις κοπέλες που δεν ξέρουμε που να εστιάσουμε.. Ναι, χάνετε το βλέμμα μας.

Είναι το κορίτσι που σας παρουσιάσαμε λίγες μέρες πριν, με την ελιά στον αριστερό τους γλουτό που την κάνει αναγνωρίσιμη, ακόμα και αν δεν δεις το πρόσωπό της. Στην Ρωσία συζητούν για αυτή εδώ και καιρό, αλλά στην δύση την έχουμε λατρέψει, κι όχι άδικα.

Ρίξε μια ματιά στα link που ακολουθούν για να νοιώσεις ..

Δείτε τη στο vk.com το facebook το twitter και στο instagram

Απολαυστε τις νέες της φωτογραφίες, γιατί αυτό το κορίτσι είναι σκέτος πειρασμός.

Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan Gayana Bagdasaryan

Δείτε ακόμα:

Αφιέρωμα: Gayana Bagdasaryan, η Ρωσίδα που θα λατρέψεις (ΦΩΤΟ-VIDEO)



Spread the love