Spread the love


H Γιώτα Καλογήρου – Κολόκα διατηρεί τα πιο κολασμένα προφίλ σε facebook και instagram σε σημείο να μην μπορείς να βγεις από μέσα.. Είναι μελαχρινή με τέλειο και εκφραστικό πρόσωπο και πολύ ζουμερό κορμί. Απορούμε που δεν έχει τύχη μεγαλύτερης προσοχής στους Έλληνες χρήστες των social media. Δείτε την

Η αλήθεια είναι ότι για την Γιώτα Καλογήρου-Κολόκα δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα, αφού στην σελίδα της στο facebook αναφέρει μόνο ότι «Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στα Τ.Ε.Ι. της Πάτρας».

Στον κόσμο που βασιλεύουν ακόμα και οι μονόφθαλμες ξανθιές αυτό το κορίτσι ξεχωρίσει, γιατί έχει γούστο και όλες οι φωτογραφίες της δείχνουν την αυστηρότητα του χαρακτήρα της.

Είναι σέξι, τόσο όσο για να μας τρελάνει, αφού εδώ που τα λέμε η αντρική φαντασία δεν θέλει και πολλά για να πάρει φωτιά.

Το μόνο που μπορέσαμε να εκμαιεύσουμε από την Γιώτα σε επικοινωνία μαζί της είναι «Μμμμ.. θα προτιμούσα να μην προσθέσουμε πολλά γιατί δεν μου αρέσει να διαφημίζομαι. Το μόνο είναι ότι τον ελεύθερο μου χρόνο γυμνάζομαι και ότι σπουδάζω στην Πάτρα δεν έχω τελειώσει ακόμα»..

Η μεγάλη μας απορία είναι πως και δεν έτυχε μεγαλύτερης προσοχής από το αντρικό κοινό, αφού έως τώρα στο instagram με 262 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να προσελκύσει περισσότερους από 16.6 χιλιάδες ακόλουθους.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, γι αυτό θαυμάστε άφοβα μια Ελληνίδα καλλονή, που δύσκολα θα την ξεχάσεις. Μάλιστα, οι φωτογραφίες της με μαγιό είναι όλες εντυπωσιακές, είτε bikini ή με το λευκό της ολόσωμο που μοιράζει εγκεφαλικά.

Σημείωσε ότι σαν μοντέλο ποζάρει στην σελίδα GM4U Luxury Brands (πατήστε εδώ) με μεγάλη επιτυχία, αφού αυτό το κορίτσι ότι και να φορέσει της πάει.

Δείτε τη στο facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Γιώτα Καλογήρου

Γιώτα Καλογήρου

Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου kolokka-4 Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου

Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου Γιώτα Καλογήρου



Spread the love