Spread the love


Η Eliza Cummings είναι ένα 25χρονο μοντέλο από τη Μεγάλη Βρετανία με διεθνή καριέρα αφού έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα γυναικεία περιοδικά μόδας. αλλά αυτή το φορά μας τρέλανε πραγματικά με τις πόζες της για το γαλλικό περιοδικό Lui . Δείτε την

Ο λόγος για την Eliza Cummings και τις νέες φωτογραφίες της που φιλοξενούνται στο γαλλικό περιοδικό Lui στο τεύχος 32 που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο 2016. Οι πόζες της μπροστά στον φακό του David Bellemere αναδεικνύουν ένα τέλειο σώμα, που δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν άντρα.

Η Eliza Cummings είναι ένα από τα πιο σημαντικά πρότυπα Βρετανικής ομορφιάς με ύψος 175 εκατοστά, και ηλικία 25 ετών, αφού γεννήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 1991.

Είναι ένα μοντέλο που αγαπούν πολύ τα γυναικεία περιοδικά μόδας για από τις φωτογραφίες της που ακολουθούν ίσως καταλάβετε το γιατί. Έτσι στις σημαντικές της συνεργασίες θα πρέπει να αναφέρουμε το Dazed & Confused, Sunday Times Style Magazine, Vogue Italia, Vogue Japan, Vogue UK, W Magazine.

Αυτό όμως που κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους και σχεδιαστές μόδας όπως: Calvin Klein, Coach, και δάνεισε το κορμί της στις διαφημιστικές καμπάνιες του Yves Saint Laurent’s.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι φόρεσε ρούχα στην πασαρέλα των: Anna Sui, Custo Barcelona, DKNY, Lanvin for H & M, Katie Grand Loves Hogan, Jeremy Scott, Loewe, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Mark Fast, Oscar de la Renta, Rag & bone, Rodarte and Vivienne Westwood.

Είναι από τα πιο όμορφα μοντέλα, με υπέροχο στήθος που αρκετές φορές το δείχνει στο φωτογραφικό φακό, στα περισσότερα γυναικεία περιοδικά που κοσμεί τα εξώφυλλά τους.

Δείτε τη στο twitter και στο instagram 

Η γυναίκα είναι θεά, και αξίζει να δεις όλες τις φωτογραφίες της:

Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings

Δείτε την Eliza Cummings να ποζάρει στον David Bellemere για το Marie Claire Italy στο τείχος που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο 2016.

Eliza Cummings

Και τέλος θαυμάστε την Eliza Cummings να ποζάρει για το Marie Claire Italy  στο τεύχος του Απριλίου 2016.

Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings Eliza Cummings



Spread the love