Spread the love


Η Hailee Steinfeld σε ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram μας το «έδειξε», φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα, αλλά όταν έκανε γύρους γύρω από τον εαυτό της τότε το κακό δεν άργησε να συμβεί. Ε, ναι λοιπόν το εσώρουχο δεν είναι ταμπού στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Νέες εικόνες με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη Hailee Steinfeld από τον Insatgram της χάρισαν 471 χιλιάδες προβολές , και απεριόριστο θαυμασμό στους φίλους που την ακολουθούν.

Το «άτυχο» περιστατικό που μας γέμισε χαρά συνέβη την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 όταν γεμάτη χαρά δοκίμαζε το νέο της φόρεμα, και είπε να απαθανατίσει την στιγμή με ένα υπέροχο βίντεο, που πραγματικά έριξε το instagram.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η 19χρονη Hailee Steinfeld είναι μία Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, που έχει γεννηθεί στις 11 Δεκεμβρίου 1996.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στο instagram με μόνο 609 δημοσιευμένες φωτογραφίες της κατάφερε να την ακολουθήσουν περισσότεροι από 3.9 εκατομμύρια followers.

Μιλάμε για το πιο χαρούμενο και ανέμελο Upskirt που εκτός των likes θα της χαρίσει και πολλούς φίλους που θα αρχίσουν από σήμερα να την ακολουθούν:

Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Hailee Steinfeld Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld



Spread the love