Spread the love


Η Jasmine Waltz είναι μια κούκλα ηθοποιός και μοντέλο που μας χάρισε υπέροχες πόζες λίγο πριν μπει σε πάρτι στο δυτικό Hollywood. Εμφανίστηκε με μια αποκαλυπτική φόρμα που αναδείκνυε στο υπέροχο κορμί της, μα όταν πήγε να φτιάξει την τιράντα της τότε το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Ο λόγος για την πεντάμορφη Jasmine Waltz που μας έδειξε το στήθος της έξω από το εστιατόριο Catch στο Δυτικό Χόλιγουντ, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016.

Για όσους δεν την γνωρίζουν θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η Jasmine Waltz είναι μια 34χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός που γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου 1982.

Διαθέτει πολύ σικάτο σώμα, αρκετά γυμνασμένο, και γαλάζια μάτια.. Αλλά όπως έχουμε πει όταν μια γυναίκα σαν αυτή διαθέτει τόσο όμορφο στήθος τότε η πρώτη ματιά σίγουρα θα πέσει στο μπούστο της. Τώρα, όταν είναι τόσο άνετη δεν την ενοχλεί να μας το δείξει κιόλα, αφού αυτός είναι ένας ασφαλής τρόπος για να κάνει όλα τα φλας των φωτογράφων να πέσουν επάνω της
Δείτε τη στο twitter το facebook και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz Jasmine Waltz



Spread the love