Spread the love


Η Κατερίνα Γερονικολού είναι η όμορφη ηθοποιός που όπως θα δείτε «τρέλανε» όσους την είδαν στο Μαρούσι μέσα στο κόκκινο φουστάνι της να σταυρώνει τα πόδια της και να απολαμβάνει την ταινία που πρωταγωνιστεί.. Όλα τα φλας επάνω της.

«Φωτιά στα κόκκινα κι εγώ πυροσβέστης» έλεγαν τα μαστάρια στις οικοδομές όταν έβλεπαν να περνούσε από μπροστά τους μια εντυπωσιακή κυρία ντυμένη αναλόγως ..

Αυτό φώναζαν και οι φωτογράφοι, αλλά και όσοι θαμπώθηκαν από την εμφάνιση που επέλεξε η Κατερίνα Γερονικολού για να εντυπωσιάσει φίλους και γνωστούς.

Η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός «αναστάτωσε» τα πλήθη με το εντυπωσιακό φόρεμά της, μια μακριά, κόκκινη τουαλέτα με σκίσιμο στο πόδι και στάπλες που έκανε όλους να την προσέξουν, διότι πραγματικά έλαμπε.

Η Κατερίνα έκανε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση στην πρεμιέρα της ταινίας «The Bachelor» στην οποία πρωταγωνιστεί σε κινηματογράφο του Αμαρουσίου.

Δείτε τη στο facebook  και στο instagram

Απολαυστε τις φωτογραφίες της που ακολουθούν:

geronikolou-2 geronikolou-3

Ένα “λάθος” της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα.

Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.



Spread the love